Stinkende velforberedte Brøndby og Holte klar til første fight i guldkampen

Tirsdag spiller volleyballkvinderne fra Brøndby og Holte den første DM-finale. Begge cheftrænere tror på guld og spår en uhyggelig tæt affære om danmarksmesterskabet. Volley TV viser begge finaler direkte. Der er lagt op til et par særdeles nervepirrende brag, når Danmarks to bedste volleyballhold tørner sammen i DM-finalen den 11. og 22. april. Det første…

:


Tirsdag spiller volleyballkvinderne fra Brøndby og Holte den første DM-finale. Begge cheftrænere tror på guld og spår en uhyggelig tæt affære om danmarksmesterskabet. Volley TV viser begge finaler direkte.

Der er lagt op til et par særdeles nervepirrende brag, når Danmarks to bedste volleyballhold tørner sammen i DM-finalen den 11. og 22. april.

Det første slag slås tirsdag klokken 19:00 i Stadionhal 1 i Brøndby. Volley TV har optakt 20 minutter inden kampstart. Begge cheftrænere forventer en hård fight. 

“Det kan blive både en dreng og en pige. Det er umuligt at sige, hvem der vinder. Det er meget lige, og dagsformen bliver afgørende,” siger Jens Bang, cheftræner i Brøndby.

”Styrkeforholdet er 50/50. Der er rigtig mange ubekendte. Finalekrilleren begynder at melde sig i maven. Vi forbereder os på der værste og håber på det bedste,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen, cheftræner i Holte.

Tror på guld efter at have luret modstanderen af
Brøndby og Holte stod også over for hinanden i sidste års DM-finale, hvor Brøndby vandt guldet i Golden Set. Det er sjette gang på syv år, at holdene møder hinanden i DM-finalen.

Sidste gang, Brøndby og Holte mødte hinanden, var tilbage i januar i Volleyligaen, hvor Holte vandt.

”Vi har prøvet af lure Holte af. Vi har vidst, hvad vi har manglet, siden vi mødte dem sidst, hvor vi var helt på hælene. Men vi er igen kommet i en position, hvor vi selv kan styre spillet og lave vores egne point,” siger Jens Bang.

”Vi har set, at Brøndby har arbejdet hårdt for at få styr på de ting, som vi har kunnet udnytte i vores seneste kampe. Jeg er sikker på, at Brøndby kommer toptunede til finalen,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen og fortsætter:

”Vi har styr på vores gameplan. Vi zoomer ind på, hvad vi har styr på samt hvilke kaniner vi kan hive op af hatten. Det er to rutinerede og stinkende velforberedte hold, så nerverne bliver ikke afgørende. Det bliver nogle rigtig fede finaler,” siger han.

Hvem bliver danmarksmester?

”Vi vinder selvfølgelig. Især i den seneste tid har vi kunnet mærke i vores maver, at vi har troen på det. Men det bliver en meget smal sejr,” siger Jens Bang.

”Jeg har en bedre fornemmelse i år end de seneste to gange, vi har mødt dem i DM-finalen. Vi er på et godt sted. Så jeg tipper på os som vindere, men det bliver marginalt,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

Den første DM-finale spilles den 11. april fra klokken 18:40 i Stadionhal 1 i Brøndby (Se kampen på Volley TV fra 18:40 her)
Den anden DM-finale spilles den 22. april klokken 16:00 i Ny Holtehal i Holte (Se kampen på Volley TV her).

Vinder holdene en kamp hver, spiller de i forlængelse af sidste finale ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om at blive dansk mester.

Del nyhed

LÆS OGSÅ