Volleytrænere er årets ledere i Allerød

Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr, der træner børn i volleyball i Lynge Uggeløse Idrætsforening er dette års modtagere af Allerød Idræts Unions lederpris. Allerød Idræts Unions lederpris går i år til Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr, der træner over 40 børn, der spiller kidsvolley i Lynge Uggeløse Idrætsforening. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.…

| Foto: Frederiksborg Amtsavis

:


Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr, der træner børn i volleyball i Lynge Uggeløse Idrætsforening er dette års modtagere af Allerød Idræts Unions lederpris.

Allerød Idræts Unions lederpris går i år til Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr, der træner over 40 børn, der spiller kidsvolley i Lynge Uggeløse Idrætsforening. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

De to trænere har brugt mange kræfter på en krævende koordinering med børn, forældre og de ugentlige træneringer samt når der skal deltages i turneringer, forklarer Dorte Paludan, der er formand for Allerød Idræts Union.

Derudover har de en afgørende rolle i LUI Volleys omfattende Kidsvolley aktivitet i forbindelse med Allerød Kommunes årlige Klassekamp.

Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr yder ifølge formanden en bemærkelsesværdig uselvisk indsats både i de nære daglige aktiviteter og på længere sigt med det perspektiv at aktivere unge og voksne til gavn for sportens gode sider.

Skulderklap forpligter
Carsten Niebuhr er meget glad for at modtage årets lederpris.

”Det er et skulderklap, og jeg synes, at det forpligter,” siger han til Frederiksborg Amts Avis.

”Man kan sige, at vi har været meget heldige med at kun stige fra ikke så mange til mange medlemmer på et kalenderår. Det næste år skal vi gøre os fortjente til skulderklappet og vise, at vi ikke er en døgnflue,” siger Carsten Niebuhr.

Klassekampen gav boost
Jan Andkjær Christensen og Carsten Niebuhr har egentlig arbejdet med at få skabt et sjovt volleyhold for børn i fire år, men dengang mente de, at målgruppen var 4.-5. klasse.

Pludselig kom der et boost af spillere fra de yngre klasser, da initiativet Klassekampen blev et hit.

Foreninger i Allerød Kommune arrangerer hvert år KlasseKampen, hvor elever fra kommunes skoler samles til et fælles idrætsstævne

”Det startede, da vi ville lave en introduktion til Klassekampen. Vi har hele tiden haft et rigtig godt samarbejde med forældre og børn. Børnene synes, det var sjovt, og de begyndte at tage kammerater med, som så tog deres kammerater med. Forældrene spurgte om vi ikke kunne lave et decideret hold, og så begyndte det at spredes,” siger Carsten Niebuhr om succesen.

Han fortæller, at klubben desuden har bakket godt op, og at trænerne også er godt hjulpet af meget engagerede forældre.

KIDS Mix Volley er for piger og drenge fra 2. klasse og opefter. Holdet består pt af 42 børn.

Del nyhed

LÆS OGSÅ