Volley TV torsdag: Nabostrid i bronzerevanche

Naboklubberne Hvidovre og Ishøj krydser for 2. år i træk klinger i kampen om bronzemedaljer. Første slag slås torsdag aften i Ishøj, og Volley TV er med hele vejen – direkte fra klokken 18:55. Man skal ikke køre mere end godt 9 km ad Gammel Køge Landevej for at komme fra Ishøj Idrætscenter til Frihedens…

:


Naboklubberne Hvidovre og Ishøj krydser for 2. år i træk klinger i kampen om bronzemedaljer. Første slag slås torsdag aften i Ishøj, og Volley TV er med hele vejen – direkte fra klokken 18:55.

Man skal ikke køre mere end godt 9 km ad Gammel Køge Landevej for at komme fra Ishøj Idrætscenter til Frihedens Idrætscenter i Hvidovre.

Naboklubberne Ishøj og Hvidovre ligger ikke kun tæt på hinanden rent geografisk, også på volleyballbanen er der ikke meget, der skiller klubberne ad.

Hvidovre sluttede på en 5. plads i grundspillet, mens Ishøj snuppede den sidste adgangsgivende slutspilsbillet på 6. pladsen.

Det er blevet til en sejr til hver, de to gange klubberne mødte hinanden i grundspillet. Først vandt Ishøj i tiebreak, mens Hvidovre vandt 3-0 sidste gang klubberne mødtes i februar. Sejrene er kommet på udebane.

Torsdag aften mødes Ishøj og Hvidovre til den første bronzekamp på Ishøjs hjemmebane i en gentagelse af sidste års bronzekamp.

”Det her opgør anser jeg som værende helt lige! Jeg har en fidus til Ishøj, da deres topniveau i min optik er højere end Hvidovres. Problemet er bare, at de også har nogle gevaldige udfald og et alt for lavt bundniveau,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen direkte på Volley TV.

”Hvidovre tabte helt som forventet til Gentofte i semifinalen, men de spillede heller ikke det volleyball, som man kunne forvente. Hvidovre er nødt til at finde noget af det spil frem, som sendte dem i pokalfinalen og som de viste i den sidste kvartfinale, hvis de ikke skal tabe til et Ishøj-mandskab, som bare er blevet bedre og bedre gennem sæsonen,” siger han.

”Jeg spår en tæt og fysisk duel og håber på en masse god volleyball. Det her bliver ren krig. Og dem, der kan holde hovedet koldt i de afgørende situationer, vinder også metal”.

Bronzekampene spilles bedst af to kampe. Hvis begge hold vinder en kamp, spilles der i umiddelbar forlængelse af sidste kamp ét altafgørende Golden Set til 25 point om medaljerne.

Se den 1. bronzekamp mellem Ishøj og Hvidovre direkte på Volley TV torsdag fra klokken 18:55 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ