Volley TV lørdag: Tæt første bronzefight i vente

Efter en lang Volleyligasæson er det nu blevet tid til de afgørende slag. DM-medaljerne skal finde sine ejermænd, og i kampen om bronze står Køge over for Amager. Holdene skal hive de sidste resurser frem for gemmerne, når de krydser klinger for første gang lørdag eftermiddag. Køge og Amager tog en sejr hver, da holdene…

:


Efter en lang Volleyligasæson er det nu blevet tid til de afgørende slag. DM-medaljerne skal finde sine ejermænd, og i kampen om bronze står Køge over for Amager.

Holdene skal hive de sidste resurser frem for gemmerne, når de krydser klinger for første gang lørdag eftermiddag.

Køge og Amager tog en sejr hver, da holdene mødtes i grundspillet. Begge kampe endte i tiebreak, og Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen direkte på Volley TV, ser da også frem til yderligere to gysere:

”Jeg forventer to meget tætte kampe og forhåbentlig en masse god volley. Amager må påtage sig rollen som favoritter, men det kræver, at de stepper op og at især Sofia Purkus leverer på det niveau, vi ved hun kan. Jeg glæder mig helt vildt til de her to bronzekampe mellem Køge og Amager,” siger han.

”Køge har gennemgået en flot udvikling i denne sæson og står i deres første medaljekamp nogensinde. Amager spiller for 2. år i træk med om medaljer, hvilket er imponerende i klubbens blot 3. sæson i Volleyligaen,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Bronzekampene spilles den 1. og 4. april. Vinder holdene en kamp hver, spiller de i forlængelse af sidste finale ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om bronzemedaljerne.

Se den 1. bronzekamp mellem Køge og Amager direkte på Volley TV lørdag fra klokken 15:55 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ