Volley TV søndag: En psykologisk finale i semifinalen

Den står 1-1 i semifinaleserien mellem Marienlyst og Ishøj. Hvem vinder den psykologisk vigtige 3. kamp? Få svaret søndag, når Volley TV viser semifinalen direkte fra klokken 15:00. Ishøj vandt den 1. semifinale mod Marienlyst med 3-1 på hjemmebane. Fynboerne bragte balance i regnskabet onsdag aften, da Marienlyst vandt 2. opgør med samme cifre på…

:


Den står 1-1 i semifinaleserien mellem Marienlyst og Ishøj. Hvem vinder den psykologisk vigtige 3. kamp? Få svaret søndag, når Volley TV viser semifinalen direkte fra klokken 15:00.

Ishøj vandt den 1. semifinale mod Marienlyst med 3-1 på hjemmebane. Fynboerne bragte balance i regnskabet onsdag aften, da Marienlyst vandt 2. opgør med samme cifre på den fynske hjemmebane.

Det er dermed helt lige, inden klubberne støder sammen søndag eftermiddag til et spændende og vigtigt 3. semifinaleopgør.

”Det er sidste års sølvvindere mod sidste års bronzevindere. Ishøj snuppede den sidste slutspilsplads, men derfra har formkurven kun peget i en retning, og det er opad,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.  

”Marienlyst har spillet de to første semifinaler uden et af deres farligste våben i form af landsholdsspiller Simon Bitsch. Marienlyst fandt formlen til at klare sig uden ham i den 2. semifinale, men der er ingen tvivl om, at han kan gøre en kæmpe forskel, hvis han når at blive klar til kamp søndag,” siger han.

”Det er så tæt, som det kan blive. Og hjemmebanen kan blive den afgørende faktor. Det bliver dagen, som bliver afgørende. Men utroligt vigtigt for begge hold at komme foran 2-1 i kampe.”

Marienlyst har hjemmebanefordel, da klubbernes 3. semifinale spilles i Marienlystcentret.
Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Se semifinalen mellem Marienlyst og Ishøj direkte på Volley TV søndag fra klokken 15:00 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ