Dobbelt kvartfinalegys lørdag

Begge kvartfinaler hos damerne skal ud i en 3. og altafgørende kamp for at finde de kommende semifinalister. Volley TV viser Køge mod Fortuna Odense lørdag klokken 14:55. To kampe var ikke nok til af afgøre damernes kvartfinaler, der spilles bedst af tre. Det står klart, efter Fortuna Odense fik revanche mod Team Køge tirsdag…

:


Begge kvartfinaler hos damerne skal ud i en 3. og altafgørende kamp for at finde de kommende semifinalister. Volley TV viser Køge mod Fortuna Odense lørdag klokken 14:55.

To kampe var ikke nok til af afgøre damernes kvartfinaler, der spilles bedst af tre.

Det står klart, efter Fortuna Odense fik revanche mod Team Køge tirsdag aften med en 3-1-sejr på udebane. Onsdag aften slog Elite Volley Aarhus sin kvartfinalemodstander Amager VK med 3-0 også på udebane.

Dermed bragte klubberne balance i kvartfinaleregnskabet og mødes til en 3. og altafgørende duel om en plads i DM- semifinalen.

Det sker lørdag, når Team Køge møder Fortuna Odense klokken 15.
Klokken 18 spiller Amager VK mod Elite Volley Aarhus.

Volley TV viser Team Køge mod Fortuna Odense, og kommentator Casper Ahlehoff Hansen ser frem til et tæt og spændende opgør:

”Det her bliver med garanti en neglebider af de helt store! Køge kan for første gang nogensinde spille sig i en semifinale, men spørgsmålet er, om de kan få styr på de nerver, der i den grad spillede dem et puds i tirsdags. Det er to hold, der er garant for tætte dueller og kampe, så det her resultat kan ingen spå om,” siger han

Se den afgørende DM-kvartfinale mellem Team Køge og Fortuna Odense direkte på Volley TV lørdag fra klokken 14:55.

Kvartfinaler, damer
11/3, 15:00: Team Køge Volley vs. Fortuna Odense (Asgårdskolen) (Se kampen direkte på Volley TV her)
11/3, 18:00: Amager VK vs. Elite Volley Aarhus (Sundbyhal 2)

Del nyhed

LÆS OGSÅ