Volley TV onsdag: Tæt kvartfinalefight venter

Amager vandt en uhyre tæt 1. DM-kvartfinale i tiebreak over Elite Volley Aarhus. Onsdag aften kan sidste års bronzevindere spille sig i semifinalen, hvis de også tager 2. stik på hjemmebane. Volley TV viser kampen direkte fra klokken 19.55. Der er billet til DM-semifinalen på højkant, når Amager på hjemmebane i Sundbyhal 2 tager imod…

:


Amager vandt en uhyre tæt 1. DM-kvartfinale i tiebreak over Elite Volley Aarhus. Onsdag aften kan sidste års bronzevindere spille sig i semifinalen, hvis de også tager 2. stik på hjemmebane. Volley TV viser kampen direkte fra klokken 19.55.

Der er billet til DM-semifinalen på højkant, når Amager på hjemmebane i Sundbyhal 2 tager imod Aarhus i klubbernes 2. kvartfinaleopgør.

Amager vandt den første DM-kvartfinale med 3-2 (24-26, 25-18, 26-24, 21-25, 17-15) og kan dermed sikre sig adgang til DM-semifinalen, hvis de også vinder returopgøret.

”Der var spænding for alle pengene i den første kvartfinale, hvor vi så, at der ikke er meget, som adskiller Amager og Aarhus,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer DM-kvartfinalen direkte på Volley TV.

Amager har haft overtaget på aarhusianerne i denne sæson, hvor der er blevet til en 3-1 og 3-2-sejr i grundspillet og altså 3-2 i den 1. DM-kvartfinale.

”Amager må have det psykologiske overtag og er favoritter til at spille sig i DM-semifinalen. Men EVA er også klar over, at det er nu, de skal hive sæsonens bedste præstation op af hatten. De kommer med ikke bare 120, men 220 km/t i aften,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Se DM-kvartfinalen mellem Amager VK og Elite Volley Aarhus direkte på Volley TV onsdag med optakt fra klokken 19:55.

Del nyhed

LÆS OGSÅ