Her er strandene på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017

Strande og datoer for sommerens beachvolleyball-stævner på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 er klar. Der bliver i alt til 20 turneringer landet over, tour-finaler på Bellevue og DM på Amager Strand. Bikinier og badeshorts har været gemt væk i skabet alt for længe. Men nu kan landets beachvolleyspillere godt begynde at gøre strandtøjet klar. Tour-planen…

| Foto: MortenO.com

:


Strande og datoer for sommerens beachvolleyball-stævner på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 er klar. Der bliver i alt til 20 turneringer landet over, tour-finaler på Bellevue og DM på Amager Strand.

Bikinier og badeshorts har været gemt væk i skabet alt for længe. Men nu kan landets beachvolleyspillere godt begynde at gøre strandtøjet klar. Tour-planen for Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 er klar.

Blandt sommerens 20 stævner er Løkken Strand ny på beachtour-planen og lægger sand til en Grand Slam i juli. Derudover er der Grand Slams i Odense, Kolding og København på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017.

”Beachtouren har været inde i en virkelig stærk udvikling de seneste år. Det afspejler sig blandt andet i Pepsi Max’ forlængelse af titelsponsoratet samt de mange klubber, der igen i år ønsker at være med til at give beachvolleyballspillerne et hav af muligheder for at deltage i turneringer landet over” siger Peter Morsing, beachvolleyball-koordinator i Volleyball Danmark.

Udover de mange store stævner er der som de foregående år også en del mindre stævner.

”På den måde er der rig mulighed for, at både bredden og eliten får mulighed for at deltage i beachvolleyballturneringer stort set overalt i Danmark” siger Peter Morsing.

Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 rundes af med DM-semifinaler i Kerteminde og Hornbæk, tour-finale på Bellevue og DM-finaler på Amager Strand. DM-finalerne afvikles den 12.-13. august med et stort setup med tribuner og bander omkring Centre Court.

Tilmeldingen til sommerens turneringer åbner på MinSport omkring den 1. april, hvor propositionerne for Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 også vil være klar.

Indtil det bliver sommer og sol, er der stadig mulighed for at deltage i vinterens sidste indendørs turnering, der afvikles i Aarhus den 11.-12. marts.

Pepsi Max beachvolley Tour 2017
6. maj:                    Ikast Open 1
13.-14. maj:              Randers Challenger
20.-21. maj:              Aarhus Challenger 1
27. maj:                   Ikast Open 2
27. maj:                   Copenhagen Challenger
28. maj:                   Snedsted Open
3.-4. juni:                 Ishøj Challenger
3.-4. juni:                 Silkeborg Grundlovsstævne (Open)
10. juni:                   Sønderborg Challenger
10. juni:                   Aalborg Open
17.-18. juni:              Odense Grand Slam
24.-25. juni:              Kolding Grand Slam
1.-2. juli:                  Aarhus Challenger 2
8.-9. juli:                  Copenhagen Grand Slam
15.-16. juli:               Løkken Grand Slam
22.-23. Juli:              Hornbæk Semifinalestævne
29.-30. juli:               Kerteminde Semifinalestævne
5.-6. august:             Bellevue Tour finale
12. august:               Aabenraa Open
12.-13. august:          DM-finaler

TRE TYPER STÆVNER
Grand Slam
, hvor der spilles alle rækker fra Elite og ned.
Challenger
, hvor der ligeledes spilles fra Elite og ned.
Open
– her vælger arrangørerne selv, hvilke rækker de vil tilbyde.

Ved alle stævner opnås points til ranglisten, men pointene vil være differentieret i forhold til turneringens niveau. Man optjener flest points ved Grand Slam og færrest ved Open.

Ved de stævner, der har kapacitet til det, vil der selvfølgelig også tilbydes bredde- og ungdomsrækker.

Del nyhed

LÆS OGSÅ