Ishøj taberdømmes alligevel ikke mod Vestsjælland

Ishøj Volley blev tidligere på ugen taberdømt af Volleyligakampen mod VK Vestsjælland. Ishøj Volley ankede dommen, og Volleyball Danmarks bestyrelse har nu omstødt dommen. Den oprindelige dom i sagen faldt på baggrund af, at Ishøj ifølge kampskemaet havde gjort brug af Marciej Kordysz som coach, hvilket ikke er lovligt grundet idømt karantæne. Dette medførte, at…

:


Ishøj Volley blev tidligere på ugen taberdømt af Volleyligakampen mod VK Vestsjælland. Ishøj Volley ankede dommen, og Volleyball Danmarks bestyrelse har nu omstødt dommen.

Den oprindelige dom i sagen faldt på baggrund af, at Ishøj ifølge kampskemaet havde gjort brug af Marciej Kordysz som coach, hvilket ikke er lovligt grundet idømt karantæne. Dette medførte, at Ishøjs Volleyliga-herrer fik frataget sejren og de 3 point, som klubben oprindeligt var noteret for efter de to klubbers kamp den 12. februar.

Ishøj valgte herefter at anke dommen.

I den efterfølgende undersøgelse og sagsbehandling kunne det konstateres, at Ishøj Volley ikke gjorde brug af Marciej Kordysz som coach på bænken. Marciej Kordysz var ved en proceduremæssig fejl skrevet ind som coach i E-score, men han var ikke på bænken.

Med de nye oplysninger har Volleyball Danmarks bestyrelse omstødt dommen, så Ishøj Volley ikke taberdømmes i kampen. Dermed beholder Ishøj Volley deres 3-1-sejr og 3 point.

Del nyhed

LÆS OGSÅ