Volley TV i morgen: Dobbeltbrag i den Europæiske Kulturhovedstad

Der venter et hav af spændende oplevelser i Smilets By i 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Den måske største af dem alle finder sted i morgen lørdag, når Århus Gl. Stadionhal lægger gulv til et dobbeltbrag i Volleyligaen. Først tager Elite Volley Aarhus’ kvinder imod Fortuna Odense klokken 13:00, inden herrerne fra ASV Århus…

:


Der venter et hav af spændende oplevelser i Smilets By i 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Den måske største af dem alle finder sted i morgen lørdag, når Århus Gl. Stadionhal lægger gulv til et dobbeltbrag i Volleyligaen.

Først tager Elite Volley Aarhus’ kvinder imod Fortuna Odense klokken 13:00, inden herrerne fra ASV Århus følger efter med en kamp mod Marienlyst klokken 15:00.

Både EVA og Fortuna Odense er noteret for 3 sejre. Fynboerne har 11 rangeringspoint på 4. pladsen, mens jyderne har 6 point på 6. pladsen, da samtlige af deres tre sejre er hentet i tiebreak. Aarhus har endda spillet én kamp færre.

Aarhus vandt det første opgør mellem de to mandskaber, da de stødte sammen på Fortuna Odenses hjemmebane tilbage i november.

”Klubberne kommer til kampen med hver deres udgangspunkt. Mens EVA tabte deres hidtil eneste kamp i år, har Fortuna hentet to sejre ud af to mulige i 2017. Formen og den mentale selvtillid kan helt sikkert blive afgørende i det, jeg forudser som en meget lige fight,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.

Direkte duel om 2. pladsen
Når kvinderne har forladt banen, tager herrerne over i en direkte duel om 2. pladsen i Volleyligaen. ASV indtager pt. den eftertragtede 2. plads, som sikrer direkte adgang til semifinalen.

Aarhusianerne har hentet 7 sejre, mens Marienlyst, der ånder dem lige i nakken på 3. pladsen, er noteret for 5 fejre. Det skal dog nævnes, at ASV har spillet 10 kampe, mens Marienlyst kun har været på banen 8 gange.

Fynboerne er dog formentlig tvunget til at føje en sejr mere til kontoen lørdag eftermiddag, hvis de skal holde trit med ASV i kampen om Volleyligaens 2. plads.

Og der er grund til optimisme hos Marienlyst, som vandt de to klubbers første opgør med 3-1 på hjemmebane.

”Inden sæsonen ville jeg have spået, at det ville være en kamp mellem top og bund i Marienlysts favør. Men ASV bliver bare ved med at levere gode resultater med tre sejre i år, mens Marienlyst endnu ikke har vundet i 2017,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Kampsponsor er på de to lørdagskampe er mobildiskoteket og eventbureauet Party In The Sky.

Begge kampe streames direkte på Volley TV fra klokken 13:00 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ