Volley TV torsdag: Måske årets revanchekamp

2017 er endnu ikke en måned gammel, og allerede nu er måske årets revanchekamp på trapperne, når Brøndby skal forsøge at revanchere finalenederlaget til Holte i NEVZA Club Championships. Volley TV streamer Volleyliga-braget direkte torsdag klokken 20:00 med optakt 10 minutter inden. I søndags kunne Holte hæve NEVZA Club Championships-trofæet, da de i Stadionhal 1…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


2017 er endnu ikke en måned gammel, og allerede nu er måske årets revanchekamp på trapperne, når Brøndby skal forsøge at revanchere finalenederlaget til Holte i NEVZA Club Championships. Volley TV streamer Volleyliga-braget direkte torsdag klokken 20:00 med optakt 10 minutter inden.

I søndags kunne Holte hæve NEVZA Club Championships-trofæet, da de i Stadionhal 1 i Brøndby besejrede værterne med 3-0 i finalen.

Der er kun gået fire dage, inden de to mandskaber nu brager sammen igen – denne gang i den hjemlige Volleyliga.

”Jeg glæder mig helt vildt. Jeg tror ikke, der var mange, der havde set Holte vinde over Brøndby i NCC-finalen – i hvert fald ikke så overlegent, som de gjorde,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterede finalen på Volley TV.

”Var NCC-finalen et vendepunkt i kampen om DM-guldet? Eller kommer Brøndby tilbage endnu stærkere og endnu mere opsatte på den syvende sejr i træk i Volleyligaen. Det er vanvittigt interessant, at holdene mødes igen allerede nu,” siger han.

Mens Brøndby er ubesejrede i Volleyligaen i denne sæson, har Holte et enkelt nederlag på kontoen – til Brøndby.

Brøndby tager imod Holte torsdag den 26. januar klokken 20:00 i Stadionhal 1 i Brøndby.
Volley TV streamer kampen med optakt fra 19:50. 

Klik her for at komme til Volleyliga-siden.

Del nyhed

LÆS OGSÅ