Volley TV i aften: Tæt duel venter mellem Middelfart og Hvidovre

Middelfart jagter genrejsning inden for et døgn efter knebent nederlag i går aftes. Hvidovre jagter revanche fra sæsonens første møde. Opgøret mellem de kombattanter vises direkte på Volley TV i aften med optakt fra klokken 19:45. Volleyligaen har udviklet sig til at være lige præcis så tæt som forventet. Ser man bort fra Gentofte, der…

| Foto: MortenO.com

:


Middelfart jagter genrejsning inden for et døgn efter knebent nederlag i går aftes. Hvidovre jagter revanche fra sæsonens første møde. Opgøret mellem de kombattanter vises direkte på Volley TV i aften med optakt fra klokken 19:45.

Volleyligaen har udviklet sig til at være lige præcis så tæt som forventet. Ser man bort fra Gentofte, der er stukket af på 1. pladsen, er kampen om 2. pladsen i grundspillet og dermed en direkte adgangsbillet til semifinalen helt åben.

I aften krydser Middelfart og Hvidovre klinger for anden gang i denne sæson. Hjemmeholdet frister pt. en tilværelse på 6. pladsen i ligaen med tre sejre, mens Hvidovre ligger nummer 4 med fire sejre. Der er dermed kun en enkelt sejr, der adskiller de to hold inden dagens opgør.

Det var endda tæt på, at der havde været balance i sejrs-regnskabet, da Middelfart så sent som i går aftes pressede Volleyligaens 2’er ASV ud i tiebreak, men til slut måtte se sig besejret med 21-19 i det 5. og afgørende sæt.

”Middelfart var ude i en decideret langsveder i går aftes mod ASV. Jeg er spændt på, hvordan knæene og konditionen har det så kort tid efter en tiebreaker og køretur hjem til Fyn,” siger Casper Ahlehoff Hansen, Volleyball Danmarks Volleyliga-kommentator.

”Der er ingen tvivl om, at det har givet Middelfart blod på tanden, at de spiller fuldstændig lige op med ASV. Spørgsmålet er så, om de kan konvertere det til en sejr i aften,” siger han.

Fynboerne har grund til at være optimistiske. Middelfart vandt sæsonens første opgør mod Hvidovre med 3-1, endda på udebane. Bookmakerne har dog Hvidovre som svag favorit.

”Jeg er også spændt på, hvor skarpe Hvidovre er. Det er første gang, siden de stod i pokalfinalen i december, at Hvidovre spiller en kamp af betydning. Det bliver spændende at følge, om de er oppe i gear,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Volley TV viser kampen direkte med optakt fra klokken 19:45 og kampstart 20:00 her

Klik her for at komme til Volleyliga-siden.

Del nyhed

LÆS OGSÅ