Pokalfestivalen byder på ekstra udfordringer for de unge volleyspillere

Når omkring 400 spillere og frivillige samles til den traditionsrige Pokalfestival i Odense den 21.-22. januar, er det ikke kun pokaler og volleyball, de kan prøve kræfter med. For samtidig med der dystes om store pokaler og pokalfighter-titlen, kan de prøve kræfter med Volley Challenge, som går ud på at teste ens evner som volleyballspiller.…

| Foto: Klaus Sletting

:


Når omkring 400 spillere og frivillige samles til den traditionsrige Pokalfestival i Odense den 21.-22. januar, er det ikke kun pokaler og volleyball, de kan prøve kræfter med.

For samtidig med der dystes om store pokaler og pokalfighter-titlen, kan de prøve kræfter med Volley Challenge, som går ud på at teste ens evner som volleyballspiller.

”Volley Challenge er både for børn og barnlige sjæle, og jeg glæder mig til at se de mange deltagere på Pokalfestivalen udfordre en holdkammerat eller en ny ven fra en anden klub i springhøjde, smash, blokade m.m. på i alt 35 forskellige træningsstationer,” siger Randi Fechtenburg, udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

Alle hold spiller i Marienlystcentret, og igen i år er der ungdomsbeachvolley på Pokalfestival-programmet i Odense Beachhal. Der er tilmeldt 96 hold fra hele landet og i alt er cirka 350 spillere og små 100 frivillige med hele weekenden.

”Klubberne har et ønske om at være mange sammen. I år spiller alle hold i Marienlystcentret, så der er rig mulighed for at hygge sig i pauserne og møde nye venner på kryds og tværs af landet,” siger Randi Fechtenburg.

Pokalfestivalen arrangeres i et samarbejde mellem DHV Odense, Marienlyst, Fortuna Odense, Odense Beach Volley og Volleyball Danmark.

Del nyhed

LÆS OGSÅ