HU19 sejrer sikkert over Georgien

Danmark – Georgien 3-0 (25-10, 25-15, 25-13) Vi følges godt ad til 4-4, men igen i dag får vi modtaget fornuftigt og igen givet hæver, Mads Kyed, gode arbejdsbetingelser, så han får mulighed for at få sat vores angribere op, men også selv at være en angrebstrussel. I August Jelerts serv får vi skabt det…

| Photo credits: CEV

:


Danmark – Georgien 3-0 (25-10, 25-15, 25-13)

Vi følges godt ad til 4-4, men igen i dag får vi modtaget fornuftigt og igen givet hæver, Mads Kyed, gode arbejdsbetingelser, så han får mulighed for at få sat vores angribere op, men også selv at være en angrebstrussel. I August Jelerts serv får vi skabt det afgørende hul, blandt andet med 5 direkte servevindere. Vi vinder sættet sikkert 25-10.

I andet sæt fortsætter vi med de samme syv, men der bliver også mulighed for at anvende holdets bredde, og Søren Reimann kommer ind og kvitterer med et angrebspoint. Vi holder fortsat modtagningen på et fornuftigt niveau, bortset fra et par netrullere, som vi dog får hænder på, og får omsat dette til angrebspoints. Vores samlede angrebseffektivitet falder dog lidt pga. flere uprovokerede slagfejl. Vi vinder dog sættet komfortabelt 25-15.

Tredje sæt starter vi med Frederik Vester som hæver og Søren Reimann på den ene center. Vi er gået over til svæveserver, der volder Georgien store problemer, samtidig med, at vi selv holder modtagningen på det niveau, vi gerne vil. Angriberne fortsætter med vinde points, og selv om vi skifter ud, kommer udskifterne ind og er på lige fra starten. Vi vinder sættet sikkert 25-13 og laver alene én uprovokeret fejl, hvilket er rigtig flot.

I morgen aften står den på Hviderusland kl. 20 lokal tid (dvs. 19 dansk tid)

Startopstilling: Mads Kyed, Oskar Madsen, Jacob Brinck, Simon Jørgensen, Tobias Kjær, August Jelert og Mikkel Overgaard

Indskiftere: Frederik Vester, Anton Lydolff, Søren Reimann, Ulrik Dahl, Marius Thomsen.

Dagens topscorer er Oskar Madsen med 11 points, bedste server er August Jelert med 5 esser.

Bedste modtager bliver Tobias Kjær med 100 % positive og 63 % perfekte på 8 modtagninger, men også Oskar Madsen holder et flot modtagningsniveau med 82 % positive og 55 % perfekte, og den eneste grund til, at vi ikke figurerer på listen over bedste modtagere er, at vi ikke har modtaget nok bolde. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ