DU18 og HU19 i rekordstor EM-kvalifikation

De danske ungdomslandshold er med i et rekordstort kvalifikationsfelt, når de fra i morgen tager hul på årets første og største opgave: EM-kvalifikation. Hele 36 hold hos pigerne og 33 hold hos drengene kæmper om en billet til EM-slutrunden senere i år. Hos pigerne har fire hold allerede været i aktion i 1. kvalifikationsrunde. Her…

:


De danske ungdomslandshold er med i et rekordstort kvalifikationsfelt, når de fra i morgen tager hul på årets første og største opgave: EM-kvalifikation.

Hele 36 hold hos pigerne og 33 hold hos drengene kæmper om en billet til EM-slutrunden senere i år.

Hos pigerne har fire hold allerede været i aktion i 1. kvalifikationsrunde. Her spillede vores svenske naboer sig videre til 2. runde, hvor Danmark træder ind i kvalifikationen.

I 2. kvalifikationsrunde er der hele otte grupper med fire hold i hver. U18-pigerne er havnet i Gruppe F sammen med Tyskland, Ungarn og Spanien. Gruppekampene spilles i Ungarn. Gruppevinderen samt de tre bedste 2’ere går videre til EM-slutrunden, som spilles til april i Arnhem i Holland.

U19-drengene er havnet Gruppe G sammen med Hviderusland, Bulgarien og Georgien. Gruppekampene spilles i Bulgarien. Gruppevinderen samt de to bedste 2’ere avancerer til EM-slutrunden, som spilles i Ungarn og Slovakiet.  

U18-PIGERNES KAMPPROGRAM
13/1, 17:00: Danmark vs. Ungarn
14/1, 19:30: Danmark vs. Tyskland
15/1, 19:30: Spanien vs. Danmark

Følg med på CEV’s hjemmeside her. 

U19-DRENGENES KAMPPROGRAM
12/1, 16:30: Danmark vs. Bulgarien
13/1, 14:00: Georgien vs. Danmark
14/1, 19:00: Hviderusland vs. Danmark

Følg med på CEV’s hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ