Volley TV i luften med Final 4, gallafest og ungdomslandshold

Der var pokaldrama, galla-interview på den røde løber og EM-kvalifikation for U16 og U17-landsholdene, da Volleyball Danmark gik i luften med sin egen TV-kanal på nettet Volley TV kort inden jul. Dagen inden otte af Danmarks bedste hold kæmpede om at blive pokalmester ved Final 4, kunne volleyballfans for første gang klikke ind på www.volleytv.dk.…

:


Der var pokaldrama, galla-interview på den røde løber og EM-kvalifikation for U16 og U17-landsholdene, da Volleyball Danmark gik i luften med sin egen TV-kanal på nettet Volley TV kort inden jul.

Dagen inden otte af Danmarks bedste hold kæmpede om at blive pokalmester ved Final 4, kunne volleyballfans for første gang klikke ind på www.volleytv.dk.

Den nye platform samler alt om dansk volleyball ét sted og sendte samtlige semifinaler og pokalfinaler ved Final 4 efterfulgt af.

Rigtig mange så med, også da Volley TV streamede U16 og U17-landsholdenes jagt på en billet til EM.

“Jeg er meget glad for den måde, hele Volleyball Danmark har taget imod vores nye platform. Den positive reaktion, jeg allerede nu har mødt, gør mig mere og mere sikker i, at det er den rigtige beslutning, vi har taget – både nu, men i den grad også på længere sigt,” siger mediekonsulent Casper Ahlehoff Hansen.

På Volley TV er det gratis at se både LIVE-kampe og dykke ned i arkivet og gense netop de højdepunkter, man har lyst til. Volley TV har fra beach, bredde og elite samlet på ét sted.

Samtidig med lanceringen af den nye platform har Volleyball Danmark fået helt nyt TV-produktions udstyr, der gør streamning-oplevelsen af “Ugens kamp” til en langt federe oplevelse fremover.

Klik her for at komme til Volley TV og se eller gense fx kampene fra Final 4 eller ungdomslandsholdenes EM-kvalifikationskampe.

Del nyhed

LÆS OGSÅ