U17-drenge tabte pusten efter at have presset Finland maksimalt

Danmark vs. Finland 0-3 (24-26, 20-25, 10-25) Danmark stod over for Finland i en direkte duel om 1. pladsen i puljen og dermed en direkte billet til EM næste år. Kravet til de danske drenge var en 3-0-sejr, og træner Christian Hesselbergs tropper lagde hårdt ud. Med et massivt servepres og flot, aggressivt spil stod…

:


Danmark vs. Finland 0-3 (24-26, 20-25, 10-25)

Danmark stod over for Finland i en direkte duel om 1. pladsen i puljen og dermed en direkte billet til EM næste år.

Kravet til de danske drenge var en 3-0-sejr, og træner Christian Hesselbergs tropper lagde hårdt ud. Med et massivt servepres og flot, aggressivt spil stod Danmark med to sætbolde på hånden 24-22.

Men Finland viste, hvorfor de inden turneringen var favoritter til at vinde og fik vendt sættet på hovedet til sejr 26-24.

Med sætsejren var finnerne sikret en tidlig julegave i form af en EM-billet, men begge hold fortsatte det gode spil i 2. sæt, inden luften gik af den danske ballon i 3.

”Drengene spiller et virkelig godt 1. og 2. sæt. Vi viser, at vi kan spille aggressivt og presse Finland hele vejen,” siger cheftræner Christian Hesselberg.

”Vi begår meget få fejl, holder et højt servepres og viser, at vi kan matche Finland. Men må roser finnerne, som spiller ekstremt stabilt og straffer os hårdt hver gang, vi har en lille down-periode,” siger han.

”Når jeg ser tilbage på hele turneringen, er jeg meget stolt af den udvikling, som spillerne og hele holdet har gennemgået. Det har i den grad været en positiv kurve, og jeg er meget tilfreds med vores præstation.”

Danmark slutter 2’er i gruppen og er dermed videre til 2. kvalifikationsrunde på vejen mod EM.

Del nyhed

LÆS OGSÅ