Finland for stærke for U16-pigerne

Danmark – Finland 1-3 (23-25,25-23,17-25,22-25) Danmarks DU16 landshold leverede varen i kampen mod Finland, der blev gået til stålet på alle parametre og kampen blev en dejlig gyser med masser af seværdig volley – nogen gange svært at se at de kun er 13-14 år dem der spiller. Det bølgede frem og tilbage og Danmark…

| Foto: Peter Bernberg

:


Danmark – Finland 1-3 (23-25,25-23,17-25,22-25)

Danmarks DU16 landshold leverede varen i kampen mod Finland, der blev gået til stålet på alle parametre og kampen blev en dejlig gyser med masser af seværdig volley – nogen gange svært at se at de kun er 13-14 år dem der spiller.

Det bølgede frem og tilbage og Danmark forsøgte med mange forskellige opstillinger for at forstyrre finnernes spil, og det lykkedes til tider meget fint.

I angrebet fandt vi hurtigt ud af at Clara Windeleff er en stor trussel og volder Finland store problemer. Hun vinder 17 ud af 32 angreb, 4 blokader og et servees – det er mega-flot mod et hold som Finland.

Tajma Muharemovic overtog hæverrollen og gjorde det godt i en lang periode, hvorefter Mette Olsen tog fat – Frederikke Krogh klaskede godt til boldene i de perioder vi vinder over Finland. Det er det billede vi skal have med til morgendagens kamp – servepres – angrebspres – blokadepres, hvis vi ikke presser Finland hele tiden, så bestemmer de hvad der sker på banen. Lykkes vi med presset, så bestemmer vi, og når vi gør det så vinder vi. Udfordringen ligger i, at Finland er vandt til at spille kampe som denne, mens at det for os er den første kamp pigerne oplevet på dette niveau.

Vi glæder os til i morgen, hvor vi får chancen til revanche – kl. 17.30 i Anja Andersen – Hallen i Brøndby – kom og støt, vi har brug for al support vi kan få skrabet sammen – tak til dem der var der i dag, det var fantastisk at spille i den ramme der blev skabt.
Clara bliver dagens spiller.

Del nyhed

LÆS OGSÅ