Danmark viser stabilitet mod Island

Island – Danmark (15-25, 7-25, 9-25)I dagens anden kamp skulle vi igen møde Island. Vi havde i trænerteamet besluttet at lave nogle ændringer. I stedet for at spille med to hævere, valgte vi denne gang at bruge en enkelt hæver og så spille med en diagonal. Denne ændring må siges at bære frugt. Gennem hele…

| Foto: Peter Bernberg

:


Island – Danmark (15-25, 7-25, 9-25)

I dagens anden kamp skulle vi igen møde Island. Vi havde i trænerteamet besluttet at lave nogle ændringer.

I stedet for at spille med to hævere, valgte vi denne gang at bruge en enkelt hæver og så spille med en diagonal. Denne ændring må siges at bære frugt.

Gennem hele kampen spiller vi utrolig stabilt i stort set alle volleyball’ens facetter, og med et utrolig højt servepres og meget få servefejl, blev det i perioder ubehageligt at være islandsk modtagningsspiller.

Upåvirket af stillingen og de mange udskiftninger vi foretog i løbet af kampen (vi fik stort set alle spillere ind) fortsatte vi med at være aggressive og score point. En stor ros til både de startende spillere og ikke mindst dem der kom ind for det meget flotte spil, og turneringens hidtil bedste præstation.

Startende spillere var:
Malthe – hæver.

Felix – diagonal.
Kalle – kant.
Jacob – kant.
Alfred – center.
Jonas – center.
Ludwig – libero.

Indskiftere var:
Emil
Frederik
Emil
Bertram

I morgen venter igen Finland. Hvor vi vil gøre alt for at slå Finland. Kampen spilles kl. 19.45.       

Del nyhed

LÆS OGSÅ