Volleyball Danmark og Mikasa forlænger samarbejdet

Også i fremtiden vil det være den blå-gule Mikasa bold, som volleyballspillere landet over sætter fingrene på. Det står klart, efter Volleyball Danmark og Mikasa DK har underskrevet en ny samhandelsaftale. Således er Mikasa DK også fremover officiel boldleverandør for Volleyball Danmark. Sammen vil de to partere sørge for, at eliten, bredden, Kidsvolleyspillere og bedstevolleyspillere…

| Foto: Volleyball Danmark

:


Også i fremtiden vil det være den blå-gule Mikasa bold, som volleyballspillere landet over sætter fingrene på.

Det står klart, efter Volleyball Danmark og Mikasa DK har underskrevet en ny samhandelsaftale. Således er Mikasa DK også fremover officiel boldleverandør for Volleyball Danmark.

Sammen vil de to partere sørge for, at eliten, bredden, Kidsvolleyspillere og bedstevolleyspillere i hele landet altid vil blive præsenteret for de gode Mikasa-bolde, når der afholdes volleyball-events. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ