Fremragende debut af de unge U16-piger

Danmark – Island 3-0 (25-10, 25-10, 25-12) Vi vidste ikke rigtigt noget om Island – så forberedelserne gik på – fuld fart, masser af gejst, stor indsats – ja alt det vi selv kan være herre over – og pigerne stemplede ind, leverede en flot præstation mod et forgæves sprællende Islandsk hold, der blev sat…

:


Danmark – Island 3-0 (25-10, 25-10, 25-12)

Vi vidste ikke rigtigt noget om Island – så forberedelserne gik på – fuld fart, masser af gejst, stor indsats – ja alt det vi selv kan være herre over – og pigerne stemplede ind, leverede en flot præstation mod et forgæves sprællende Islandsk hold, der blev sat under konstant pres med skarpe server, tunge angreb og velplacerede lobs og gratisbolde.

“Det var lækkert at se, at pigerne havde formatet at bare blive ved og ved, lige meget hvor stor eller lille modstanden var!”

Alle mand var på banen og alle lavede point, det er rart i en turnering, at vi allerede fra start kan få spillerne på i gang, så at de får den værste nervøsitet smidt af sig.

At de var spændte forud for kampen er der ingen tvivl om, der var mange kriller i maverne og flere af dem havde svært ved at bare sidde stille i timerne op til kampen – dejligt at se, hvor meget dette betyder for dem!

Alle leverede habile indsatser, tog fornuftige beslutninger og eksekverede det de valgt på en god måde. Dagens spiller blev holdets libero, Liva Kjøller Jensen fra Amager, der på fornemmeste vis styrede modtagningen uden en eneste kikser, samt hele tiden gik forrest i arbejdstøjet med sit glæde-spredende væsen.

Tak til alle der kom, så og heppede på os i dag, det er så fedt at mærke begejstringen også fra tribunerne.

Nu venter der en lidt (nok meget) sværere opgave mod Finland i morgen kl. 13.00 – håber at se mange i hallen, der kan hjælpe os at vælte den finske bjørn ….. tirsdag spiller vi også mod Island igen, denne gang kl. 17.30.

Del nyhed

LÆS OGSÅ