Aarhus-klubber vinder Årets Initiativpris 2016

Aarhus-klubberne Aarhus 1900, Aarhus Beachvolley Club, Aarhus Studentervolley og Lyseng har opfundet konceptet Kollegievolley og afviklet historiens første Aarhusmesterskab. Det blev lørdag aften præmieret med Volleyball Danmarks Initiativpris 2016. De fire Aarhus-klubber har gjort et særligt godt og dedikeret arbejde for unge studerende i byen. Med initiativet Kollegievolley har Aarhus 1900, Aarhus Beachvolley Club, Aarhus…

:


Aarhus-klubberne Aarhus 1900, Aarhus Beachvolley Club, Aarhus Studentervolley og Lyseng har opfundet konceptet Kollegievolley og afviklet historiens første Aarhusmesterskab. Det blev lørdag aften præmieret med Volleyball Danmarks Initiativpris 2016.

De fire Aarhus-klubber har gjort et særligt godt og dedikeret arbejde for unge studerende i byen.

Med initiativet Kollegievolley har Aarhus 1900, Aarhus Beachvolley Club, Aarhus Studentervolley og Lyseng opfundet og etableret et koncept, som rækker langt ud over kommunegrænsen. Kollegievolley har allerede bredt sig til andre studiebyer.

De fire Aarhus-klubber har medvirket i Volleyball Danmarks projekt Welcome U, som støttes af Nordea-fonden, og deres arbejde med Kollegievolley rammer perfekt ned i den målgruppe og hensigt, Welcome U har. 

Kollegievolley har allerede vist sig som den rette bane at byde unge studerende velkommen i en ny by.

Kollegievolley står lysende klart som et særligt idrætstilbud, som skal gøre det nemmere for unge at finde nye fællesskaber. Gode fælleskaber har stor betydning for unges livskvalitet, mentale sundhed og evnen til at gennemføre en uddannelse.

Aarhus-klubberne skaber med Kollegievolley rammerne, så det er let at blive inkluderet som nytilkommer – også for unge, som ikke er vant til at dyrke idræt.

Til Aarhusmesterskaberne i Kollegievolley deltog godt 100 studerende fra 12 forskellige kollegier. De studerende kom i flotte og kreative udklædninger, og det sjove og sociale var i højsædet frem for det resultatmæssige. Krydret med sjove konkurrencer havde både rutinerede og helt uprøvede volleyspillere en god, social dag.

Kollegievolley har allerede vist, at konceptet har potentiale til meget mere.

Volleyball Danmark vil derfor gerne belønne Aarhus 1900, Aarhus Beachvolley Club, Aarhus Studentervolley og Lyseng med Initiativprisen 2016.

Se indslaget ’Kollegievolley samler studerende’ her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ