Holte klar til pokalfinale-revanche

Der var ingen slinger i valsen hos Holte, der sikkert spillede sig i klubbens 9. pokalfinale i træk ved at besejre Køges Final 4-debutanter i dagens 2. semifinale i Frederiksberg Hallen. Final 4, semifinale: Køge vs. Holte 0-3 (17-25, 15-25, 19-25) Frederiksberg Hallen Mens det er første gang, at Køge er i Final 4, har…

:


Der var ingen slinger i valsen hos Holte, der sikkert spillede sig i klubbens 9. pokalfinale i træk ved at besejre Køges Final 4-debutanter i dagens 2. semifinale i Frederiksberg Hallen.

Final 4, semifinale: Køge vs. Holte 0-3 (17-25, 15-25, 19-25)
Frederiksberg Hallen

Mens det er første gang, at Køge er i Final 4, har Holte været i pokalfinalen de seneste otte år i træk.

Og rutinen fornægtede sig ikke i den 2. semifinale ved Final 4 i Frederiksberg Hallen. Køge-mandskabet virkede nervøse over at stå blandt de fire sidste hold i pokalturneringen og kunne ikke finde modsvar over for Holtes skarpe angreb fra kanten.

Julie Mikaelsen Amalie Owie, Nora Møllgaard og Taylor Ann Briseboe skiftedes til at slå hul i Køges blokader, og efter godt en times spil kunne Holte-holdet strække armene sejrrigt i vejret og begynde forberedelserne til pokalfinalen i morgen efter at have vundet semifinalen 3-0.

”Køge lægger et godt pres på os i deres serv. Men vi holder fokus hele kampen. Det er vigtigt, da Køge er gode boldspillere,” siger Holtes Julie Mikaelsen, der sidste år vandt pokalen med Brøndby.

Nu ser den tidligere Brøndby-spiller frem til at møde sine gamle holdkammerater i pokalfinalen i morgen:

”Det er altid sjovt at møde Brøndby. De har et mega godt hold, og Brøndby er favoritter til at vinde pokaltitlen,” siger Julie Mikaelsen.

”Vi er klar til at presse dem mest muligt. Vi går altid efter at vinde. Og jeg vil også gøre alt, hvad jeg kan, for at vi får en sejr i morgen,” siger hun.

Køge-træner Sven Brix:

”I de perioder, hvor vi ligger på vores max-niveau, synes jeg, vi viser, at vi er berettiget til at stå i semifinalen,” siger han.

”Men vi har for mange udfald i løbet af kampen. Det er svært at spille sådan en kamp her for første gang, især for så ungt et hold som vores,” siger Sven Brix.

”Holte behøver ikke spille max for at spille op med os. De har en større margin, og det er det, vi falder på i dag,” siger han.

De to hold fulgtes godt ad i begyndelsen af 1. sæt, men Holtes kanter slog sig hurtigt varme og hamrede hul i Køges blokader. Da Køge samtidig havde problemer med servemodtagningen, kunne Holte sikre sig sættet med 25-17.

Holte holdt dampen oppe i 2. sæt og gav ikke Køge mulighed for at spille sig tilbage i kampen. Ført an af en velsmurt og knivskarp angrebsmaskine i form af Julie Mikaelsen, kunne Holte binde knude på sættet 25-15.  

Køge kom bedre med i 3. sæt og holdt snor i Holte frem til 11-13. Men så gjorde Amalie Owie, Nora Møllgaard og Taylor Ann Briseboe det onde ved Køge-holdet og smadrede sættet hjem 25-19 og dermed kampen 3-0.

Med sejren er Holte klar til pokalfinalen i morgen klokken 13:30, hvor de møder de regerende pokalmestre Brøndby, som vandt deres semifinale tidligere i dag.

Det er tredje år i træk, at Holte og Brøndby står over for hinanden i pokalfinalen. De to foregående opgør er endt med Brøndby-sejr.

Alle kampe til Final 4 vises direkte på Volley TV

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 16. december
Semifinale damer: Amager VK vs. Brøndby VK: 0-3 (22-25, 14-25, 20-25)
Semifinale damer: Team Køge vs. Holte IF: 0-3 (17-25, 15-25, 19-25)
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Hvidovre VK
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Gentofte Volley vs. Ishøj Volley

Lørdag den 17. december
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ