Brøndby klar til finale om 3. pokaltitel i træk

De regerende pokalmestre Brøndby levede op til favoritværdigheden og er klar til deres tredje pokalfinale i træk, efter de besejrede Amager i den 1. semifinale ved Final 4 i Frederiksberg Hallen. Final 4, semifinale: Amager vs. Brøndby: 0-3 (22-25, 14-25, 20-25) Frederiksberg Hallen Der var dømt revanchebrag, da Amager og Brøndby åbnede dette års Final…

:


De regerende pokalmestre Brøndby levede op til favoritværdigheden og er klar til deres tredje pokalfinale i træk, efter de besejrede Amager i den 1. semifinale ved Final 4 i Frederiksberg Hallen.

Final 4, semifinale: Amager vs. Brøndby: 0-3 (22-25, 14-25, 20-25)
Frederiksberg Hallen

Der var dømt revanchebrag, da Amager og Brøndby åbnede dette års Final 4 i pokalturneringen.

I sidste års semifinale pressede de to hold hinanden ud i en tiebreak-thriller, og igen i år krydsede holdene klinger om en plads i pokalfinalen.  

Holdene fortsatte, hvor de slap sidste år, med en helt tæt duel i 1. sæt. Men herfra udeblev den helt store spænding i resten af kampen, som Brøndby dominerede.

Båret frem af de to kandidater til Årets Spiller, hæver Eva Mielskov Bang og kantspiller Trine Noer Kjelstrup, hamrede Brøndby sig i pokalfinalen med en sikker 3-0-sejr.

”Vi er lidt nervøse i starten af kampen, hvor holdene følges ad. Ingen tør afgøre duellerne. Men da vi vinder 1. sæt, får vi mere selvtillid, og det bliver mere klart for os, at det bare er en kamp som alle andre,” siger Brøndby-anfører Eva Mielskov Bang.

”Vi kunne godt mærke på spændingsniveauet, at det er en pokalsemifinale. Men da vi får rystet nerverne af os, finder vi frem til vores spil,” siger hun.

”Uanset hvem vi møder i morgen, er de helt klar på at slå os. Og vi er klar, det er helt sikkert. Der er ingen undskyldning for ikke at være klar til pokalfinalen,” siger Eva Mielskov Bang.

Amager-træner Lars Engell:

”Reelt set er det kun 1. sæt, der er kamp om,” siger han efter nederlaget.

”Vi er ikke aggressive nok og tør ikke tage chancer. Det gør det svært at vinde. Det er ikke nok at spille sikkert mod Brøndby. Der skal presses meget mere på, men vi skal have hovedet med. Det formår vi ikke og laver alt for mange fejl. Efter 1. sæt daler vores energiniveau, og Brøndby sidder på kampen,” siger Lars Engell.

Amager kæmpede med servemodtagningen i begyndelsen af 1. sæt, men da de først fik stabiliseret den, fulgte de med Brøndby hele vejen til 21-21, inden de regerende pokalmestre kunne lukke sættet med 25-22.

Anderledes stor forskel var der på holdene i 2. sæt, hvor amarkanerne igen havde store vanskeligheder med at håndtere Brøndbys server. Brøndby slog hurtigt et stort hul, holdte fast i servepresset og lukkede sættet sikkert med 25-14.

Brøndbys hæver Eva Bang og kantspiller Trine Kjelstrup er begge nominerede til Årets Spiller. De to kandidater demonstrerede fortsat i 3. sæt, hvorfor deres kolleger i Volleyligaen har nomineret dem til titlen. Sammen med resten af Brøndby-holdet kørte de sikkert sættet hjem med 25-20 og kampen 3-0.

Med sejren er Brøndby klar til pokalfinalen i morgen klokken 13:30, hvor de møder vinderen af opgøret mellem Køge og Holte, der spilles senere i dag.

Brøndby har vundet pokaltitlen de seneste to år og kan altså føje den tredje pokal i træk til samlingen med en sejr i morgen.

Alle kampe til Final 4 vises direkte på Volley TV her. 

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 16. december
Kl. 13.00: Semifinale damer: Amager VK vs. Brøndby VK: 3-0 (25-22, 25-14, 25-20)
Kl. 15.00: Semifinale damer: Team Køge vs. Holte IF
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Hvidovre VK
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Gentofte Volley vs. Ishøj Volley

Lørdag den 17. december
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ