Gentofte vs. Ishøj: Begge har pokaltitlen som mål

Der er kun én ting, der gælder, når Gentofte og Ishøj brager sammen i semifinalen i Final 4: Sejr! Og når semifinalen er vundet, skal pokalfinalen også vindes, lyder udmeldingen fra de to mandskaber. Der er spænding og intensitet hele dagen ved semifinalerne til Final 4 nu på fredag. Den sidste kamp om en plads…

:


Der er kun én ting, der gælder, når Gentofte og Ishøj brager sammen i semifinalen i Final 4: Sejr! Og når semifinalen er vundet, skal pokalfinalen også vindes, lyder udmeldingen fra de to mandskaber.

Der er spænding og intensitet hele dagen ved semifinalerne til Final 4 nu på fredag. Den sidste kamp om en plads i pokalfinalen er mellem de regerende danmarksmestre fra Gentofte og sidste års finalister fra Ishøj.

Gentofte har endnu ikke tabt et sæt i Volleyligaen i denne sæson, og cheftræner Denis Janka tror på, at hans hold kan fortsætte den flotte stime:

”Vi forbereder os på, at vi skal vinde begge kampe i Final 4, da vores mål er at vinde pokalen,” siger han.

”Men vi bliver nødt til at tage det en kamp ad gangen, og Ishøj er første udfordring. Vi er meget motiverede for at vinde den kamp og komme i pokalfinalen,” siger Denis Janka.

Gentofte og publikum i Frederiksberg Hallen kan se frem en underholdende kamp at slutte fredagens semifinaler af på. For Ishøj er kommet til Final 4 med ét klart mål:

”Vi går efter at vinde pokalen. Jeg kan ikke sige andet,” siger Ishøj-træner Marcin Janczak.

”Succeskriteriet for os er at slå Gentofte. Gør vi det, så tror jeg også, at vi vinder pokalfinalen. For os er der ikke noget succesfuldt ved at tabe. Vi er her for at vinde,” siger han.

Vil i finalen
Med begge mandskaber fast besluttet på at hæve pokalen lørdag eftermiddag, vil der være ét skuffet hold, der går fra banen, efter holdenes semifinale fredag aften.

”Vi ved, at det bliver svært, da vi møder Gentofte i semifinalen. Jeg mener, at de er det bedste hold i ligaen lige nu. Vi vil gøre vores ypperste for at komme i pokalfinalen. Vinder vi, bliver finalen den letteste kamp,” siger Marcin Janczak.

”Jeg håber meget, at vi kommer i pokalfinalen. Den glippede sidste år, så der vil vi gerne stå i år. Hvis man kigger på tabellen, skulle vi gerne vinde pokalen,” siger Denis Janka.

Semifinalen mellem Gentofte og Ishøj spilles fredag den 16. december klokken 19:00. Final 4 afvikles i Frederiksberg Hallen.

Der er fri entré til semifinalerne fredag. Billetter til pokalfinalerne lørdag kan købes her. Køber man billet online, kan man tage en ven med gratis. Fri entré for studerende.

Del nyhed

LÆS OGSÅ