Find inspiration til at lette dagligdagen i hallen med det nye Volleypedia

Volleypedia er et opslagsværk på nettet, hvor du kan finde inspiration til at lette din dagligdag i hallen og i arbejdet med at rekruttere og fastholde spillere og ledere. Volleypedia er et levende opslagsværk, der vil løbede bliver udbygget og opdateret med flere emner og flere artikler. Kort sagt et værktøj, der kan bruges hands…

:


Volleypedia er et opslagsværk på nettet, hvor du kan finde inspiration til at lette din dagligdag i hallen og i arbejdet med at rekruttere og fastholde spillere og ledere.

Volleypedia er et levende opslagsværk, der vil løbede bliver udbygget og opdateret med flere emner og flere artikler. Kort sagt et værktøj, der kan bruges hands on i hallen.

På Volleypedia har vi med input fra klubber, trænere og spillere samlet gode eksempler på, hvordan man kan gøre volley-hverdagen lidt lettere.

Du kan fx læse eksempler på, hvad man kan gøre for at rekruttere flere spillere til klubben. Eller hvordan man gør den daglige træning nemmere for den enkelte træner.

Lige nu er der inspiration at hente til Welcome U, rekruttering af spillere, fastholdelse af spillere, rekruttering og fastholdelse af frivillige samt trænerrollen.

Har du ideer eller emner, der skal med i Volleypedia, så skriv til Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingsafdeling.

Klik her for at komme i gang med at bruge Volleypedia med det samme.

Del nyhed

LÆS OGSÅ