Video: Se lodtrækningen til Final 4-semifinalerne

Mandag blev der trukket lod til semifinalerne i pokalturneringen. Se hvilke hold der møder hinanden her. Køber du billet til pokalfinalerne online, kan du tage en ven med gratis. Der er lagt i ovnen til nogle spændende semifinaler, når Frederiksberg Hallen for 3. år i træk danner rammerne om Final 4 i pokalturneringen den 16.…

:


Mandag blev der trukket lod til semifinalerne i pokalturneringen. Se hvilke hold der møder hinanden her. Køber du billet til pokalfinalerne online, kan du tage en ven med gratis.

Der er lagt i ovnen til nogle spændende semifinaler, når Frederiksberg Hallen for 3. år i træk danner rammerne om Final 4 i pokalturneringen den 16. og 17. december.

Der er en række gengangere og en enkelt debutant i form af Køges kvinder blandt Final 4-deltagerne. Lodtrækningen faldt ud således:

Fredag den 16. december
Kl. 13.00: Semifinale damer: Amager VK vs. Brøndby VK 
Kl. 15.00: Semifinale damer: Team Køge vs. Holte IF
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Hvidovre VK
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Gentofte Volley vs. Ishøj Volley

– Med forbehold for forsinkelser.

Lørdag den 17. december
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Præmieoverrækkelse umiddelbart efter kampen
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer
Præmieoverrækkelse umiddelbart efter kampen
Kl. 19.30: Dansk Volleyball Galla 2016

– Med forbehold for forsinkelser.

Der er fri entré til semifinalerne om fredagen, mens du kan tage en ven gratis med til pokalfinalerne lørdag, hvis du køber din billet online her.

Efter pokalfinalerne inviteres alle til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor sporten fejres på fornemmeste vis. Køb din billet til gallafesten her.  

Se lodtrækingen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ