Hotel-overnatning til Final 4

Book et behageligt sted at sove på Comfort Hotel Vesterbro i forbindelse med Final 4 i Frederiksberg Hallen. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, så det gælder om at være hurtig, når bookingen åbner tirsdag den 29. november. Uanset hvor du kommer fra i landet, bliver det ikke lettere og billigere at få…

:


Book et behageligt sted at sove på Comfort Hotel Vesterbro i forbindelse med Final 4 i Frederiksberg Hallen. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, så det gælder om at være hurtig, når bookingen åbner tirsdag den 29. november.

Uanset hvor du kommer fra i landet, bliver det ikke lettere og billigere at få en fantastisk volleyballweekend med topvolleyball i festlige omgivelser – evt. kombineret med juleshopping.

Comfort Hotel Vesterbro tilbyder billig overnatning til spillere og fans, så alle let og bekvemmeligt kan deltage i den nye juletradition, Final 4 i pokalturneringen og Dansk Volleyball Galla, som finder sted den 16. og 17. december i Frederiksberg Hallen.

Man booker værelse ved at skrive en mail til Comfort Hotel Vesterbro på booking.vesterbro@choice.dk og oplyse promotion-koden ”DKVOLLEY”.

Der er åbent for booking fra tirsdag den 29. november.
Der er et begrænset antal værelser til rådighed, så det gælder om at booke hurtigt.

Pris pr. værelse pr. nat:
Enkelt: Pris: 640 DKK pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad
Dobbelt: Pris: 680 DKK pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad
Triple: Pris: 980 DKK pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad

Værelserne kan bookes indtil 14 dage før Final 4, hvis der er plads på hotellet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ