Holdene til Final 4 er fundet

I weekenden blev de sidste hold til årets Final4 fundet. Final4 afvikles over to dage i Frederiksberg hallen d. 16. og 17. december.  Fredag aften skulle VK Vestsjællands damer fra 1. division op mod overmagten og de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK. Det blev en kamp, hvor der aldrig blev spænding om udfaldet, og Brøndbys…

:


I weekenden blev de sidste hold til årets Final4 fundet. Final4 afvikles over to dage i Frederiksberg hallen d. 16. og 17. december. 

Fredag aften skulle VK Vestsjællands damer fra 1. division op mod overmagten og de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK. Det blev en kamp, hvor der aldrig blev spænding om udfaldet, og Brøndbys damer vandt klart med 3-0 (25-15, 25-13, 25-10). 

Lørdag var der både kvartfinaler for herrer og damerne. Middelfart VK tog hjemme imod Ishøj Volley, som havde sat kursen mod det fynske. Efter hjemmeholdet tog første set og bragte sig i spidsen med 1-0, viste Ishøj-mandskabet hvorfor de var i pokalfinalen sidste år  og tog de næste 3 sæt. Kampen endte dermed med en sejr til udeholdet på 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-23), og dermed er Ishøj Volley klar til Final 4.  

Der var også to kvartfinaler hos damerne lørdag. Formiddagskampen, som blev vist på Zibrasport, blev en overbevisende sejr til Team Køge Volley på 3-0 (25-22, 25-21, 25-18) over Ikast KFUM. Eftermiddagskampen stod mellem Holte IF og Elite Volley Aarhus. Det blev ikke så overraskende til en sejr på 3-0 (25-16, 25-13, 25-18) til Holte IF.

Søndag skulle det sidste hold fil Final 4 findes, og det blev heller ikke her til nogen pokal-overraskelse. Boldklubben Marienlyst vandt med 3-1 (15-25, 25-19, 25-22, 25-21) hjemme over Lyngby-Gladsaxe.

Dermed er følgende hold klar til Final4: 

Damer: Amager VK, Brøndby VK, Team Køge Volley og Holte IF
Herrer: Gentofte Volley, Hvidovre VK, Ishøj Volley og Boldklubben Marienlyst.

Semifinalerne for begge køn spilles fredag d. 16. december, hvor der er fri entré til alle.

Lørdag d. 17. december er der finaler for både herrer og damer, hvor der dog skal købes billet til det store Final4-show.Foruden masser af god volleyball, kan der også forventes et større show med konkurrencer, underholdning mm. 

Køber du din billet til pokalfinalerne online kan du tage en ven med gratis

Studerende og børn under 16 år kommer gratis ind til både semifinaler og finalerne! 

Du kan også komme gratis ind til pokalfinalerne, hvis du køber billet til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor hele Volleyball Danmark er med til at fejre dansk volleyball og beachvolley. Læs mere om gallaen og køb billet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ