Sikker Amager VK-sejr sender dem i Final4

Amagers kvinder er for andet år i træk klar til Final 4, som udspiller sig i Frederiksberg Hallen den 16. og 17. december. Den første kvartfinale i kvindernes pokalturnering blev spilet i går aftes.  Her tog Amager imod Fortuna Odense, og hjemmeholdet vandt sikkert 3-0 (25-18, 25-21, 25-21). Dermed er Amager for andet år i…

:


Amagers kvinder er for andet år i træk klar til Final 4, som udspiller sig i Frederiksberg Hallen den 16. og 17. december.

Den første kvartfinale i kvindernes pokalturnering blev spilet i går aftes. 

Her tog Amager imod Fortuna Odense, og hjemmeholdet vandt sikkert 3-0 (25-18, 25-21, 25-21).

Dermed er Amager for andet år i træk klar til Final 4 i pokalturneringen. 

Semifinalerne for begge køn spilles fredag d. 16. december, hvor der er fri entré til alle.

Lørdag d. 17. december er der finaler for både herrer og damer, hvor der dog skal købes billet til det store Final4-show.Foruden masser af god volleyball, kan der også forventes et større show med konkurrencer, underholdning mm. 

Køber du din billet til pokalfinalerne online kan du tage en ven med gratis: https://volleyball.nemtilmeld.dk/84/ 

Studerende og børn under 16 år kommer gratis ind til både semifinaler og finalerne! 

Du kan også komme gratis ind til pokalfinalerne, hvis du køber billet til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor hele Volleyball Danmark er med til at fejre dansk volleyball og beachvolley. Læs mere om gallaen og køb billet her. https://volleyball.nemtilmeld.dk/85/       
     
Gå til herrernes kvartfinaler her.
Gå til damernes kvartfinaler her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ