Har du taget årets volleyballbillede?

Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 8. december. Fangede du det vilde smash på telefonen? Eller har du et skægt eller skævt volleyballbillede? Del dit pletskud med resten af Volleyball Danmark. Send…

| Årets volleyballbillede 2015 blev taget af Frederik Dahl.

:


Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 8. december.

Fangede du det vilde smash på telefonen? Eller har du et skægt eller skævt volleyballbillede? Del dit pletskud med resten af Volleyball Danmark.

Send dit bedste volleyballbillede til jak@volleyball.dk og husk at skrive ‘Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med seks billetter til Final 4 i pokalturneringen.

Motiver
Motiverne kan være alt lige fra en Kidsvolley-træning til et smash i Volleyligaen, fra en blokade i beachvolley eller en pandekage fra herrelandsholdets EM-kvalifikation, spillere og kampsituationer eller en alternativ og skæv vinkel på volleyballspillet.

Vind 4 Final 4-billetter
Når vi har modtaget alle billeder den 8. december, kigger dommerpanelet dem igennem og finder en vinder, som modtager seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 16. og 17. december.  

Retningslinjer for indsendelse af billeder og video
– Billeder indsendes elektronisk til Volleyball Danmark på mailadressen: jak@volleyball.dk.
– Hver deltager må højest indsende 2 billeder.
– Billedet skal være taget i det kalenderår, konkurrencen løber. 
– Angiv dato og hvor billedet er taget samt en kort beskrivelse af billedets motiv.
– Årets volleyballbillede offentliggøres på www.volleyball.dk, på forbundets Facebook side samt i det officielle Final 4-kampprogram.
– VIGTIGT: Alle indsendte billeder skal minimum være på 1 MB for at blive accepteret i konkurrencen.

Kåring af vinderne
Årets vindere vil blive udvalgt af repræsentanter fra Volleyball Danmarks Bredde- og Udvikling, Elite- samt beachvolleyafdeling og offentliggjort den 9. december 2016.

Konkurrencebetingelser
Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i Volleyball Danmarks konkurrence og giver samtidig Volleyball Danmark lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ