Stærkt dansk felt jagter nordiske medaljer

Brøndby, Amager, Ikast, Holte og Køge skal forsvare de danske farver, når gruppespillet i NEVZA Club Championships spilles fredag til søndag. Brøndby og Holte er værter for hver deres gruppe. Brøndby tror på at genvinde turneringen, og Zibra Sport streamer udvalgte kampe. 11 hold fra Danmark, Norge, Sverige og Island byder fra i morgen hinanden…

| Foto: Brøndby Volleyball Klub

:


Brøndby, Amager, Ikast, Holte og Køge skal forsvare de danske farver, når gruppespillet i NEVZA Club Championships spilles fredag til søndag. Brøndby og Holte er værter for hver deres gruppe. Brøndby tror på at genvinde turneringen, og Zibra Sport streamer udvalgte kampe.

11 hold fra Danmark, Norge, Sverige og Island byder fra i morgen hinanden op til dans, når jagten sættes ind på dette års NCC-trofæ.

Danmark har hele fem mandskaber med i turneringen, heriblandt Brøndbys danske mestre, der vandt NEVZA Club Championships sidste år.

Mestrene fra Vestegnen er selv værter for Gruppe A, og cheftræner Jens Bang glæder sig til at byde de nordiske naboer op til dans:

”Jeg synes, vi står bedre, end vi gjorde sidste år. Så vi går efter at vinde turneringen igen,” siger Jens Bang.

”Vi har en god, bred trup. Selvfølgelig er vi følsomme overfor skader, men generelt ser det ikke så dumt ud, så vi er meget forhåbningsfulde,” siger han.

”Jeg ser frem til nogle kampe mod et par modstandere, som vi reelt ikke ved ret meget om. Det er en god mulighed for os at prøve kræfter mod nogle nye hold,” slutter Brøndby-træneren.

Brøndby møder i Gruppe A Oslo Volley fra Norge og HK fra Island.

Mere action på dansk grund
Danske volleyballfans kan glæder sig til hele to gruppespil på dansk grund den 11.-13. november, da også Holte er værter.

I Gruppe C tager de imod svenske Engleholm og TIF Viking fra Norge foruden Køge fra den hjemlige Volleyliga.

I Gruppe B skal Amager og Ikast en tur til Norge, hvor de spiller imod Randaberg Volleyballklubb fra Norge og Afturelding fra Island.

Der spilles alle mod alle i gruppen, og gruppevinderen samt den bedste 2’er avancerer til finalerne i NEVZA Club Championships, som spilles den 20.-22. januar 2017.

Se kampprogrammer og puljerne her.
Følg med i NEVZA Club Championships på Facebook her.
Se hvilke kampe Zibra Sport streamer her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ