To sæt nok til at sende Gentofte videre i Champions League

Gentoftes danske mestre i volleyball kan fortsætte Champions League-eventyret, hvis de vinder to sæt på udebane mod Budva, når de spiller returkamp på søndag. Missionen er dog en sejr. Med pragtresultatet på hjemmebane onsdag aften, står Gentofte med de bedste kort på hånden, inden returopgøret i Champions League mod Budva i Montenegro. ”Vi har en…

| Foto: Intofoto

:


Gentoftes danske mestre i volleyball kan fortsætte Champions League-eventyret, hvis de vinder to sæt på udebane mod Budva, når de spiller returkamp på søndag. Missionen er dog en sejr.

Med pragtresultatet på hjemmebane onsdag aften, står Gentofte med de bedste kort på hånden, inden returopgøret i Champions League mod Budva i Montenegro.

”Vi har en unik chance for at spille os i 3. runde af Champions League. Den har vi tænkt os at tage,” siger Gentofte-træner Peter Borglund.

Den samlede vinder afgøres på kamppoint. En 3-0 eller en 3-1 sejr giver 3 point. Slutter kampen 3-2 får vinderen 2 point og taberen 1 point.

Med 3-0-sejren på hjemmebane kan Gentofte dermed avancere til næste runde i Champions League ved at vinde to sæt på udebane i Budva. Men i Gentofte vil man helst være helt sikker:

”Vi koncentrerer os om at vinde og tænker ikke på point eller sæt,” siger Peter Borglund.

”Det bliver en svær kamp på en svær udebane. Returopgøret bliver en manddomsprøve for drengene, og alle glæder sig.” siger han.

Nøglen til at forlænge Champions League-eventyret ligger i forberedelsen, som er blevet markant forbedret efter første kamp på hjemmebane.

”Nu har vi spillet mod Budva og kan forberede os bedre taktisk, end ved bare at se Youtube-klip, som vi gjorde op til første kamp,” siger Peter Borglund.

Skulle Gentofte gå hen og tabe kampen 3-0 eller 3-1, skal de to hold spille ét altafgørende Golden Set til 25 point om videre avancement i Champions League.

De danske mestre rejser til Montenegro i dag. Returkampen spilles søndag klokken 16.00 og streames direkte på Laola1.tv her.   

Går Gentofte videre til 3. runde, skal de møde det stjernespækkede mandskab Belgorod fra Rusland.

Se højdepunkter fra Champions League-kampen i Gentofte her.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ