Holte og Brøndby brager i aften sammen i DM-revanche

I fem af de seneste seks sæsoner har Holte og Brøndby fordelt DM-guld og sølv mellem sig. I aften krydser de klinger for første gang i denne Volleyliga-sæson. Kampen streames direkte på Zibra Sport. Holte mod Brøndby er en nyklassiker i dansk volleyball. De to mandskaber har været en magtfaktor herhjemme i adskillige sæsoner. Senest…

| Foto: MortenO.com

:


I fem af de seneste seks sæsoner har Holte og Brøndby fordelt DM-guld og sølv mellem sig. I aften krydser de klinger for første gang i denne Volleyliga-sæson. Kampen streames direkte på Zibra Sport.

Holte mod Brøndby er en nyklassiker i dansk volleyball. De to mandskaber har været en magtfaktor herhjemme i adskillige sæsoner.

Senest de to hold stod over for hinanden var i DM-finalen, hvor Brøndby gik sejrrigt fra banen som danske mestr efter en dramatisk finale, der endte i Golden Set.

I aften mødes de igen på Holte hjemmebane:

”Det er DM-revanche. Det er den første styrkeprøve mellem Holte og Brøndby i denne sæson. Det er uden tvivl en alletiders tirsdagskamp, der venter os i aften,” siger Casper Ahlehoff Hansen, Volleyligakommentator for Volleyball Danmark.

Begge hold er kommet planmæssigt fra start i denne Volleyliga-sæson med to sejre i to kampe. Mens Holte har vundet begge sine kampe med 3-0, måtte Brøndby afgive et enkelt sæt i udekampen mod Aarhus.

”Det bliver spændende at se, hvor tæt de to mandskaber er på hinanden i år. Holte har flere gengangere i truppen i forhold til Brøndby, som har skullet lære flere nye ansigter at kende. Det kan påvirke spillet så tidligt i sæsonen,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Kampen mellem Holte og Brøndby spilles i aften klokken 20:00 i Ny Holtehal. Zibra Sport streamer opgøret direkte i knivskarp kvalitet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ