Skal din være klub drivkræft i et nyt volleymotionskoncept?

10 Masterklubber fordelt i hele landet bliver centrale drivkræfter i projektet Vild med Volley, som vil gøre motionsvolleyball til en endnu mere attraktiv og populær motionsidræt. Vild med volley er et visionssamarbejde mellem Volleyball Danmark og DGI Volleyball. Samarbejdet vil gennem en fokuseret indsats rettet mod klubudvikling og aktivitetsudvikling styrke fundamentet for motionsvolley over hele…

:


10 Masterklubber fordelt i hele landet bliver centrale drivkræfter i projektet Vild med Volley, som vil gøre motionsvolleyball til en endnu mere attraktiv og populær motionsidræt.

Vild med volley er et visionssamarbejde mellem Volleyball Danmark og DGI Volleyball. Samarbejdet vil gennem en fokuseret indsats rettet mod klubudvikling og aktivitetsudvikling styrke fundamentet for motionsvolley over hele landet.

”Vi sætter fokus på motionsvolley, og klubberne har mulighed for at blive en del af projektet Vild med Volley i projektperioden, der strækker sig fra 2017-2019,” siger Christina Attrup Juhl, teamleder, Bredde- og udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

De klubber, som søger om at blive Masterklub, skal gerne være udviklingsparat med fokus på motionsvolley. Klubben skal gerne have vist vejen med motionsvolleyball eller har et stort potentiale, der er ved at blive forløst.

”Klubben skal kunne se mulighederne i projektet og vil være med til at udvikle motionsvolleyball i sit nærområde. Samtidig skal klubben have plads til flere motionister og et oprigtigt ønske om at udvide antallet i denne medlemsgruppe,” siger Christina Attrup Juhl.

Masterklubberne kommer til at indgå i et spændende udviklingsprojekt over tre år, som har til formål at tiltrække mange nye motionsvolleyballspillere og sikre stærkere klubber.

Der vil være en række workshops om udviklingen af et nyt motionsvolleyballkoncept samt test af konceptet i egen forening.

Hvis man kunne tænke sig at blive én af de 10 nye Masterklubber, skal man senest den 10. november sende en mail til Christina Attrup Juhl, teamleder, Bredde- og udviklingsafdelingen på chr@volleyball.dk.

Alle ansøgere vurderes i samarbejde med DGI, inden de 10 Masterklubber udpeges. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ