Guld til DU19 ved NEVZA i England

DU19, NEVZA Finale, Kettering, England Danmark – Norge: 3-1 (25-18, 18-25, 25-22, 25-22) Det lykkedes for Danmarks piger at revanchere puljenederlaget til Norge og derved vinde finalen med 3-1. Kampen blev en utrolig intens og spændingsmættet affære, hvor begge hold i lange perioder viste rigtig flot volleballspil. De to første sæt forløb nogenlunde på samme…

:


DU19, NEVZA Finale, Kettering, England

Danmark – Norge: 3-1 (25-18, 18-25, 25-22, 25-22)

Det lykkedes for Danmarks piger at revanchere puljenederlaget til Norge og derved vinde finalen med 3-1.

Kampen blev en utrolig intens og spændingsmættet affære, hvor begge hold i lange perioder viste rigtig flot volleballspil.

De to første sæt forløb nogenlunde på samme måde som de to holds opgør i puljespillet. Danmark kom godt fra start og kontrollerede første sæt. I andet sæt skruede Norge op for presset og pressede danskerne til at lave for mange fejl.

Men i modsætning til puljekampen, viste de danske piger derefter, at de var klar til at kæmpe sig tilbage i kampen. Det danske servepres fungerede godt og blokaden mod de stærke norske kantangribere kom på plads. Norge udfordrede konstant det danske hold og der skulle knokles gevaldigt for at få pointene i hus. Men både i 3. og 4. sæt var de danske piger en kende mere distinkte i sine boldhandlinger, hvilket gav udfaldet.

Glæden var stor og glædestårerne mange, da Danmark sikrede sig sejren på den tredje matchbold i 4. sæt.

Alle danske spillere var på banen og bidrage positivt til det flotte resultat og denne bredde i truppen er måske det, der i sidste ende har sikret guldet til Danmark i denne lange turnering.

Tak til spillere, klubtrænere og coach team for at have bidraget uvurderligt til indsatsen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ