HU19 VINDER SIKKERT OVER ISLAND

Danmark – Island 3-0 (25-20, 25-12, 25-17) Efter en tur tilbage på hotellet for at hvile efter morgenens kamp mod Norge, skulle vi møde Island i den sidste puljekamp. Tidligere på dagen, havde Island tabt til Norge, så med en sejr ville vi sikre os førstepladsen i puljen og dermed kvalificere os direkte til semifinalen…

| Volleyball England

:


Danmark – Island 3-0 (25-20, 25-12, 25-17)

Efter en tur tilbage på hotellet for at hvile efter morgenens kamp mod Norge, skulle vi møde Island i den sidste puljekamp.

Tidligere på dagen, havde Island tabt til Norge, så med en sejr ville vi sikre os førstepladsen i puljen og dermed kvalificere os direkte til semifinalen i morgen aften.

Vi kommer godt fra start i første sæt, hvor kun de islandske kanter formår at komme igennem vores blokforsvar, hvor vi igen leverer en god præstation. Vi får godt gang i vores to centere, Rasmus Mikelsons og Kasper Helverskov, der giver plads på både pipe-angrebet og på kanterne, der flere gange hæves 1 til 1. Vi har effekt af vores server, hvor vi både scorer flere direkte points, men også giver gode muligheder for vores blok/forsvar. Vi vinder sættet sikkert 25-20.

I andet sæt står der Danmark på hele sættet. Vi fører stort fra start til slut med skarpe server, god organisation i blok/forsvar samt effektivt angreb. Vi vinder sættet stort med 25-12.

I tredje sæt kommer Sebastian Jeppesen og Frederik Voss på banen fra starten af. Det betyder, at Oskar Madsen rykker ud på kanten. Vi fortsætter med det gode blok/forsvar. I slutningen af sættet får vi Simon Jørgensen og Mads Kyed på banen i en dobbeltudskiftning, som vi slutter sættet af i. Vi vinder sætter 25-17.

Anders Als udtaler efter kampen: “Jeg synes, at vi klarer at spille med en vis seriøsitet igennem størstedelen af kampen, hvilket gør, at vi også rimelig sikkert kan trække os ud af kampen som sejrherrer. Vi skal arbejde med kommunikationen mellem boldene til i morgen – og vi skal være gode til at bygge spillet op, så vi kommer til at styre kampens udfald. Vi skal have et større servepres fra start for at lægge pres på vores modstandere.” 

Nu står den på semifinale i morgen aften kl. 17:30 lokal tid, dvs. 18:30 dansk tid mod en pt. ukendt modstander.

Startopstilling: Anders Als, Nikolaj Hjorth, Kasper Helverskov, Oskar Madsen, Jens Feldthus, Rasmus Mikelsons og Mathias Petersen

Indskiftere: Tobias Kjær, Frederik Voss, Sebastian Jeppesen, Mads Kyed, Simon Jørgensen

Topscorere: Kasper Helverskov og Oskar Madsen med 8 points hver. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ