DU19 tabte til stærkt norsk hold

NEVZA U19 i Kettering Danmark – Norge: 1-3 (25-22, 21-25, 20-25, 13-25) Danmark og Norge mødtes fredag aften i kampen om hvem, der skulle have direkte adgang til lørdagens semifinale. Kampen startede med effektivt dansk spil. Varieret angrebsspil og skarpe server skabte et godt udgangspunkt for de danske pigers præstation i første sæt, som blev…

:


NEVZA U19 i Kettering

Danmark – Norge: 1-3 (25-22, 21-25, 20-25, 13-25)

Danmark og Norge mødtes fredag aften i kampen om hvem, der skulle have direkte adgang til lørdagens semifinale.

Kampen startede med effektivt dansk spil. Varieret angrebsspil og skarpe server skabte et godt udgangspunkt for de danske pigers præstation i første sæt, som blev vundet af Danmark.

Andet sæt startede med stor jævnbyrdighed mellem de to hold, men efterhånden som kampen skred frem, blev det konstante norske pres sværere og sværere for det danske hold at modstå. Norge fik overtaget i resten af kampen og det lykkedes ikke for Danmark, at finde tilbage til det effektive spil, som glimrede i starten af kampen.

Træner Mats Björkman forsøgte at udnytte hele potentialet i truppen, men løsningerne faldt ikke rigtig i hak. “Nu skal vi lige sove lidt på kampen og så er vi klar til at gribe vores chance i morgen kl. 11.30, hvor vi møder England i kvartfinalen. Vi tager en kamp ad gangen og ser hvad det kan bringe os frem til”.

Centerspiller Maia Stripp blev valgt til kampens spiller på baggrund af en række gode aktioner i angrebs- og blokadespillet.

Kampen mod England spilles kl. 12.30 dansk tid.

Del nyhed

LÆS OGSÅ