Volleyball Danmark belønner tre ildsjæle med hæderstegn efter ekstraordinær indsats

Tre frivillige ildsjæle gjorde en ekstraordinær indsats under EM-kvalifikationen i Sønderborg. Volleyball Danmark vil gerne sige tak hjælpen og belønner dem med hæderstegnet. Humlehøj Hallen i Sønderborg dannede i september rammerne om 1. turnering i det danske herrelandsholds EM-kvalifikation. Afviklingen af eventen var særdeles vellykket, og Volleyball Danmark har således modtaget påskønnelse heraf fra både…

| Fra venstre: Morten Refsgaard, Per Lachenmeier, Zuzana Bendikova, Stine Gørtz og Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen. Foto: Bo Bach Jensen

:


Tre frivillige ildsjæle gjorde en ekstraordinær indsats under EM-kvalifikationen i Sønderborg. Volleyball Danmark vil gerne sige tak hjælpen og belønner dem med hæderstegnet.

Humlehøj Hallen i Sønderborg dannede i september rammerne om 1. turnering i det danske herrelandsholds EM-kvalifikation.

Afviklingen af eventen var særdeles vellykket, og Volleyball Danmark har således modtaget påskønnelse heraf fra både de tilrejsende hold, publikum og det europæiske volleyballforbund CEV.

”Alle har været meget tilfredse med den oplevelse, de fik under EM-kvalifikationen i Sønderborg. Volleyball Danmark har nydt at arbejde sammen med kommunen og de lokale arrangører, som fik løftet eventen til europæisk niveau,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark. 

Volleyball Danmark vil gerne uddele sit hæderstegn til tre frivillige personer, som udviste en markant indsats i forbindelse med EM-kvalifikationen.

Hæderstegnet er et udtryk for påskønnelse og anerkendelse af et stort frivilligt arbejde, der er bemærkelsesværdigt, men som måske ikke er synligt på landsplan.

De tre ildsjæle, Volleyball Danmark giver hæderstegn til, er:

Zuzana Bendikova
For hendes store indsats omkring rekruttering og ledelse af de mange frivillige under EM-kvalifikationen samt sikre fanoplevelsen i EXPO-området og VIP-området. Zuzana Bendikova har frivilligt hjulpet med planlægning af EM-kvalifikationen i over 2,5 måneder.

Stine Görtz
For hendes store hjælp omkring EM-kvalifikationen og hendes ekstraordinære indsats for at sikre og servicere U-landsholdet under EM-kvalifikationen. Stine Görtz’ åbenhed og imødekommenhed er virkelig værdsat.

Per Lachenmeier
For hans ekstraordinære indsats og støtte før og under EM-kvalifikationen. Per Lachenmeier har bistået i planlægningen og opbakningen til EM-kvalifikationen og har gjort en stor indsats for at få EM-kvalifikationen til at lykkes med højst mulig kvalitet.

Hæderstegnene blev uddelt ved en event på Sønderborg Rådhus fredag  

Del nyhed

LÆS OGSÅ