Kollegievolley samler studerende

Der var masser af godt humør, da Volleyball Danmark i samarbejde med Aarhus Studenternes Volleyballforening lørdag afholdt de officielle Aarhusmesterskaber i kollegievolley. Se videoen nederst i artiklen. En masse glade studerende brugte deres lørdag i Vejlby-Risskov Hallen, da Aarhusmestrene i kollegievolley skulle findes. Det var dog langtfra det resultatmæssige, der var i højsædet, da over…

:


Der var masser af godt humør, da Volleyball Danmark i samarbejde med Aarhus Studenternes Volleyballforening lørdag afholdt de officielle Aarhusmesterskaber i kollegievolley. Se videoen nederst i artiklen.

En masse glade studerende brugte deres lørdag i Vejlby-Risskov Hallen, da Aarhusmestrene i kollegievolley skulle findes. Det var dog langtfra det resultatmæssige, der var i højsædet, da over 100 studerende fra 12 forskellige kollegier var samlet til volleyball-fest.

“Det er en dag fyldt med sjov og spas på tværs af de forskellige kollegier. Det skaber en rigtig god stemning og er naturligvis også med til at gøre folk opmærksomme på sporten,” siger udviklingskonsulent fra Volleyball Danmark, Maria Wieborg.

De studerende kom i flotte og kreative udklædninger, der var rigeligt med øl og krydret med sjove konkurrencer, var det medvirkende til, at både rutinerede og helt uprøvede volleyspillere havde en god, social dag.

“Der har været en masse positive mennesker, som alle har synes, at det har været en rigtig god dag. Folk har hygget og drukket nogle øl med studerende fra forskellige kollegier, så det vi har fået har været god feedback,” siger Sara Sivesgaard fra ASV, der sammen med Volleyball Danmark har stablet turneringen på benene.

Turneringen blev afviklet i samarbejde mellem ASV og Volleyball Danmark, som en del af projektet Welcome U, der støttes af Nordea-fonden.

Del nyhed

LÆS OGSÅ