Projektleder til ”Vild med volley”

Som en del af idrættens fælles vision ”Bevæg dig for livet” søger Volleyball Danmark og DGI Volleyball en projektleder, der kan bringe vores projekt ”Vild med volley” sikkert i mål. Projektets indsats retter sig mod at styrke fundamentet for motionsvolley gennem klubudvikling og aktivitetsudvikling. Du skal sammen med andre ansatte i projektet og de frivillige…

:


Som en del af idrættens fælles vision ”Bevæg dig for livet” søger Volleyball Danmark og DGI Volleyball en projektleder, der kan bringe vores projekt ”Vild med volley” sikkert i mål.

Projektets indsats retter sig mod at styrke fundamentet for motionsvolley gennem klubudvikling og aktivitetsudvikling. Du skal sammen med andre ansatte i projektet og de frivillige i kredse og landsdelsforeninger være med til at styrke volleyball som motionsidræt og bruge de muligheder, der ligger i eksempelvis beachvolleyball til at tilføre elementer, der passer til de krav og ønsker, målgruppen har.

Herudover ligger en væsentlig del af opgaven i dialog og opgavefællesskab med en række udvalgte volleyklubber, der skal være med til at drive udviklingen af motionsvolleyball.

Som projektleder vil dine hovedopgaver være:

·         At udvikle et motionsvolleyball-koncept i samarbejde med alle interessenter

·         At lave aftaler og tage ansvar for klubudviklingsforløb

·         At facilitere og deltage i klubmøder og netværkssamlinger

·         At sikre udbredelsen af motionsvolleyball-koncepter

·         At koordinere aktiviteterne i projektet

Din profil
Du kan arbejde selvstændigt og håndtere involvering af mange interessenter. Du er en god koordinator og teamplayer, og du kan formidle budskaber klart. Derudover skaber du engagement og har en udadvendt og imødekommende profil.

Endvidere har du et indgående kendskab til foreningsarbejde; meget gerne til volleyball og motionsidræt generelt.

Praktiske oplysninger og vilkår
Vi kan tilbyde en stilling med spændende og varierede opgaver inden for volleyball med udgangspunkt i en dynamisk arbejdsplads i Idrættens Hus i Brøndby.

Stillingen som projektleder er en tre-årig halvtidsstilling med 18,5 timer pr. uge og er således tidsbegrænset med ophør d. 31. december 2019. Der må som projektleder forventes aften- og weekendarbejde.

Stillingen vil kunne kombineres med en halvtidsstilling i Volleyball Danmark til besættelse samtidig med projektlederstillingen. Du har derfor mulighed for en samlet fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.  Stillingen i Volleyball Danmark vil være i Bredde- og udviklingsafdelingen, hvor også projekt ”Vild med volley” er funderet.

For nærmere oplysninger om halvtidsstillingen i Volleyball Danmark kontakt Christina Attrup Juhl chr@volleyball.dk tlf. 51 92 32 54

Løn og øvrige forhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Spørgsmål vedrørende stillingen som projektleder kan rettes til afdelingsleder i DGI Bettina Güleryüz på bdg@dgi.dk eller tlf. 28 30 50 51 eller til teamleder i Volleyball Danmark Christina Attrup Juhl chr@volleyball.dk tlf. 51 92 32 54

Ansøgningen sendes senest onsdag den 16. november 2016 kl. 12.00
Der afholdes samtaler tirsdag den 22. november og evt. 2. samtale torsdag den 24. november.

Klik her for at søge stillingen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ