Ary Graça genvalgt som FIVB-præsident de næste otte år

Den siddende præsident for det international volleybalforbund FIVB Ary S. Graça blev i går genvalgt for en ny periode. Det skete på den 35. FIVB verdenskongres i Buenos Aires I Argentina, hvor Graça lovede at byggede videre på det, han kaldte volleyballs ‘gyldne æra’.   Ary Graça blev første gang valgt som præsident for FIVB…

| Foto: FIVB

:


Den siddende præsident for det international volleybalforbund FIVB Ary S. Graça blev i går genvalgt for en ny periode.

Det skete på den 35. FIVB verdenskongres i Buenos Aires I Argentina, hvor Graça lovede at byggede videre på det, han kaldte volleyballs ‘gyldne æra’.  

Ary Graça blev første gang valgt som præsident for FIVB i 2012. Han havde ingen modkandidater ved præsidentvalget i går, og kan dermed nu fortsat kalde sig præsident frem til 2024.  

“Volleyball er uden tvivl inde i en gylden æra. Det er en ære for mig at have den prestigefyldte mulighed for at bygge videre på denne succes og tage vores sport til endnu større højder,” sagde Ary Graça fra talerstolen i den argentinske hovedstad.

”Der er ingen grænser for udviklingen af volleyball, ingen grænser for sportens succes og ingen grænser for, hvor mange mennesker rundt omkring i verden, vi kan inspirere. Jeg lover at hjælpe volleyball med opfylde sit enorme potentiale,” sagde han.

”Tak til den globale volleyballfamilie for at tro på min vision. Sammen vil vi gøre volleyball til den bedste og mest underholdende familiesport i verden,” sluttede præsidenten.

Del nyhed

LÆS OGSÅ