Mennesker du kender!

Diana Sørensen en ung volleyballspiller fra Volleyklubben Vestsjælland. Hun bruger Volley X som en informationskilde omkring ungdomsvolleyball. I den her uge arbejder vi på at få Facebook-gruppen Volley X til at blive mere interessant for unge volleyballspillere. I den forbindelse har vi snakket med et medlem fra gruppen Diana Sørensen, som spiller i VK Vestsjælland.…

| Diana Sørensen spiller til daglig ungdoms volleyball i VK Vestsjælland.

:


Diana Sørensen en ung volleyballspiller fra Volleyklubben Vestsjælland. Hun bruger Volley X som en informationskilde omkring ungdomsvolleyball.

I den her uge arbejder vi på at få Facebook-gruppen Volley X til at blive mere interessant for unge volleyballspillere.

I den forbindelse har vi snakket med et medlem fra gruppen Diana Sørensen, som spiller i VK Vestsjælland. Vi har stillet hende en række spørgsmål. 

Hvorfor er du medlem af gruppen?

Diana Sørensen: ”Fordi den indeholdt mange medlemmer, jeg kendte. Og jeg havde hørt fra trænere, at den var effektiv omkring information.”

Har du slået noget op i gruppen?

Diana Sørensen: ”Ikke endnu nej. Jeg har dog kommenteret på nogle ting.”

Hvad skal der til, for at du vil slå noget op i gruppen?

Diana Sørensen: ”Jeg skulle have noget, jeg ville dele med gruppen, evt. et tilbud omkring et arrangement eller måske en begivenhed at dele eller lignende.”

Hvad bruger du gruppen til?

Diana Sørensen: ”Til at holde mig opdateret omkring ungdomsvolley i Danmark. Det er nemlig ikke meget, man hører til det sammenlignet med senior og landsholdene.”

Hvad kan der gøres for at gøre gruppen mere interessant?

Diana Sørensen: ”Jeg synes, den er tilpas interessant.”

Tror du fremadrettet gruppen vil blive brugt?

Diana Sørensen: ”Uden tvivl.” 

klik her for at komme til Volley X

Del nyhed

LÆS OGSÅ