Qatar-klub køber dansk volley-stjerne til at lave point

Den danske landsholdsspiller Mads Ditlevsen har skrevet kontrakt med Police Sports Club i Qatar for den kommende sæson, hvor han er købt til at være pointsluger. En af Danmarks bedste volleyballspillere fortsætter sin imponerende udlandskarriere i Qatar. Mads Ditlevsen har skrevet under på en kontrakt, som løber til maj. Og den danske landsholdsspiller er hentet…

| Foto: MortenO.com

:


Den danske landsholdsspiller Mads Ditlevsen har skrevet kontrakt med Police Sports Club i Qatar for den kommende sæson, hvor han er købt til at være pointsluger.

En af Danmarks bedste volleyballspillere fortsætter sin imponerende udlandskarriere i Qatar. Mads Ditlevsen har skrevet under på en kontrakt, som løber til maj. Og den danske landsholdsspiller er hentet til klubben med ét formål:

”Jeg er købt til at lave point,” siger Mads Ditlevsen.

Efter ni år i europæisk volleyball har Mads Ditlevsen senest spillet to sæsoner i Abu Dhabi. Nu er det Police Sports Club i Qatar, der får glæde af den hårdtslående dansker.

”Jeg skal lige se det hele lidt an, men klubben har en dygtig træner, som ikke er bange for at arbejde hårdt. Jeg kender ham fra sidste år, hvor han var assistenttræner i en anden klub i Emiraterne,” siger han.

Den 32-årige Ditlevsen er meget ærlig omkring valget af Qatar-klubben fremfor en europæisk klub.

”Europa er et rigtig dårligt marked for spillere som mig, altså dem, som ikke er i den allerøverste top af diagonaler. Klubberne tilbyder meget dårlige lønninger, og der er så mange spillere om buddet, at klubberne somme tider presser hinanden ned i løn. Jeg er for gammel til at spille det spil,” siger Mads Ditlevsen.

”Og så gør det da heller ikke noget, at der er lidt lækkert vejr og et varmt sted for familien at holde juleferie,” slutter han.

Mads Ditlevsen blev topscorer for de danske volleyherrer i den netop overstået EM-kvalifikation med 66 point i alt. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ