Opbakningen kan afgøre EM-kvalifikationen

De danske tilskuere kan blive tungen på vægtskålen i jagten på EM-billetter for herrelandsholdet. Det mener spillerne, som håber på stor opbakning i Humlehøj Hallen fredag, lørdag og søndag. Humlehøj Hallen i Sønderborg skal være et inferno af røde/hvide fans, når de danske volleyherrer skal forsøge at spille sig ét skridt nærmere EM. Det er…

| Foto: MortenO.com

:


De danske tilskuere kan blive tungen på vægtskålen i jagten på EM-billetter for herrelandsholdet. Det mener spillerne, som håber på stor opbakning i Humlehøj Hallen fredag, lørdag og søndag.

Humlehøj Hallen i Sønderborg skal være et inferno af røde/hvide fans, når de danske volleyherrer skal forsøge at spille sig ét skridt nærmere EM.

Det er i hvert fald drømmen hos de danske landsholdsspillere, som håber, at hjemmebanen bliver forvandlet til en heksekedel.

”Vi får brug for al den støtte fra de danske fans, som vi overhovedet kan få, hvis vi skal kvalificere os til EM,” siger den danske anfører Axel Jacobsen, som sluttede sig til den danske trup i dag efter klubforpligtelser med sin argentinske klub Bolivar.

Opbakningen fra hjemmepublikummet kan blive den sidste, afgørende faktor, når Sverige, Portugal og Finland venter på den anden side af nettet.

”Der venter tre kampe mod stærke modstandere. Der er ingen tvivl om, at vi springer lidt højere og smasher lidt hårdere, hvis vi har en masse fans i ryggen, der hepper på os,” siger han.

Billetsalget er for alvor begyndt at rykke på sig her i dagene op til EM-kvalifikationskampene. De danske fans får dog kamp til stregen i at råbe højest, idet finnerne kommer med en stor delegation af blå og hvid-klædte fans til Sønderborg.

”Vi kan håbe på, at de også holder lidt med os, nu vi er på hjemmebane og lader sig rive med af den gode stemning, som de danske tilskuere skaber,” siger Peter Trolle Bonnesen.

Køb billetter til EM-kvalifikationen i Sønderborg her. I næste uge spiller holdene 2. runde i Finland. Nummer 1 i gruppen kvalificerer sig direkte til EM i Polen 2017, mens 2’eren i gruppen skal spille to playoffkampe mod en anden gruppe 2’er.


KAMPPROGRAM EM-KVALIFIKATION, SØNDERBORG

16. september
16:00: Portugal – Finland
19:00: Danmark – Sverige

17. september
16:00: Finland – Sverige
19:00: Portugal – Danmark

18. september
16:00: Sverige – Portugal
19:00: Finland – Danmark  

Del nyhed

LÆS OGSÅ