Godkendt dansk generalprøve på EM-kvalifikationen

Tre kampe på tre dage. De danske volleyherrer fik masser af sæt i hænderne mod Letland i weekenden. Landstræneren godkender indsatsen i de sidste testkampe, inden det bliver alvor i EM-kvalifikationen på fredag. Herrelandsholdet spillede i weekenden tre landskampe mod Letland i Riga, som den sidste forberedelse inden EM-kvalifikationen på hjemmebane i Humlehøj Hallen i…

:


Tre kampe på tre dage. De danske volleyherrer fik masser af sæt i hænderne mod Letland i weekenden. Landstræneren godkender indsatsen i de sidste testkampe, inden det bliver alvor i EM-kvalifikationen på fredag.

Herrelandsholdet spillede i weekenden tre landskampe mod Letland i Riga, som den sidste forberedelse inden EM-kvalifikationen på hjemmebane i Humlehøj Hallen i Sønderborg den 16.-18. september.

Det blev ikke til dansk sejr, men adskillige tætte sæt, hvor landstræner Mikael Trolle havde mulighed for at bringe hele truppen i aktion.

”Vi fik testet mange spillere af. Alle mand var i spil, og det er vigtigt, at vi ikke overbelaster holdet så tæt på de vigtige kvalifikationskampe,” siger Mikael Trolle.

”Vi har en historisk god bredde på alle pladser, og vi har fået set alle spillerne an,” siger han.

Der var spilletid til alle danskere, heriblandt blot 17-årige Mads Kyed Jensen, der var med i stedet for landsholdet normale hæver og anfører Axel Jacobsen, der havde klubforpligtelser.

Axel Jacobsen støder til landsholdet i morgen onsdag og skal spilles ind, inden det går løs på fredag klokken 19:00, hvor Sverige venter i første kvalifikationskamp.

”Det ser godt ud. Men det gør det også hos de andre hold. Nu skal de sidste detaljer på plads inden fredag, hvor det bliver alvor mod Sverige. Der kommer helt sikkert til at vente nogle dramatiske kampe alle tre dage,” siger Mikael Trolle.

”Hele holdet har allerede leveret en kæmpe indsats. Det er en fornøjelse at arbejde med en trup, som sætter alt til side for at træne og spille de her kampe,” siger han.  

Landskampe, Letland – Danmark
Fredag 9/9: 3-2 (23-25, 23-25, 25-17, 25-19, 15-11)
Lørdag 10/9: 3-1 (20-25, 25-16, 25-23, 25-20)
Søndag 11/9: 3-1 (25-22, 25-14. 25-17, 26-28)

Del nyhed

LÆS OGSÅ