Volleyball Danmark indhenter ny mediekonsulent

Fremover bliver det Casper Ahlehoff med fortid hos Kanal Sport, der skal videreudvikle streamingen af dansk volleyball.   Casper Ahlehoff har arbejdet med streaming og volleyball i sin fortid på Kanal Sport. Han har også flere gange i år været en del af Zibra Sports volleyball og beachvolley-produktioner og kender derfor allerede gamet fra mange…

:


Fremover bliver det Casper Ahlehoff med fortid hos Kanal Sport, der skal videreudvikle streamingen af dansk volleyball.  

Casper Ahlehoff har arbejdet med streaming og volleyball i sin fortid på Kanal Sport. Han har også flere gange i år været en del af Zibra Sports volleyball og beachvolley-produktioner og kender derfor allerede gamet fra mange års erfaring i sportens verden.

Nu får Casper Ahlehoff hovedansvaret for at udvikle Volleyball Danmarks streaming-produkt yderligere.

Han overtager stillingen som mediekonsulent i Volleyball Danmark efter Anders Frank, der efter at have arbejdet i snart ni måneder på at få streamet bl.a. den danske Volleyliga ud til folket, skifter de indfarvede gulve ud med græsplæner og kridtstreger.

”Jeg har været enormt glad for at få muligheden for at arbejde hos Volleyball Danmark. Sporten er i en tydelig fremgang, og personligt glæder jeg mig nu bare til at følge den videre udvikling og have mulighed for at se nogle kampe fra tribunerne for en gangs skyld,” siger Anders Frank.

Anders Frank tiltræder fra 1.oktober 2016 en nyoprettet projektlederstilling hos DBU.

”Vi har været glade for Anders i Volleyball Danmark. Han har været en stor del af at bygge vores streaming-platform op. Egentlig er vi også stolte af, at vores medarbejdere er så kompetente, at de bliver interessante hos andre forbund, som tilfældet er her,” siger sportsdirektør Mikael Trolle.

Første store produktion for Casper Ahlehoff bliver i Sønderborg, når herrelandsholdet spiller 2. runde i EM-kvalifikationen den 16.-18. september. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ