Nu bliver det alvor ved OL

Volleyball- og beachvolley-turneringerne går ind i deres afgørende faser i Rio. Stormagter står for fald i en sidste og altafgørende gruppekamp hos herrerne, kvinderne er allerede kvartfinaleklar og i sandet mangler kvinderne kun én kamp for at stå i OL-finalen. Det næste døgn kommer til at besejle flere OL-skæbner i volleyball-turneringen. Hos herrerne er der…

| Foto: FIVB

:


Volleyball- og beachvolley-turneringerne går ind i deres afgørende faser i Rio. Stormagter står for fald i en sidste og altafgørende gruppekamp hos herrerne, kvinderne er allerede kvartfinaleklar og i sandet mangler kvinderne kun én kamp for at stå i OL-finalen.

Det næste døgn kommer til at besejle flere OL-skæbner i volleyball-turneringen. Hos herrerne er der én spilledag tilbage af gruppespillet og intet er afgjort.

I Gruppe A er det kun Italien, som allerede har booket en billet til kvartfinalerne. Derimod har Brasilien, Frankrig, USA og Canada alle vundet to kampe hver og er dermed tvunget til at vinde deres kamp i dag for at sikre deres videre eksistens i OL-tuneringen.

I Gruppe B er Argentina, Polen og Rusland sikre på videre avancement, mens Iran ligger til at snuppe den sidste kvartfinaleplads på bekostning af Egypten. Det afhænger af dagens udfald af dagens kampe, hvor Iran møder Rusland og Egypten møder Argentina.

Herrernes program ser således ud:

15/08, 14:30: Argentina – Egypten
15/08, 16:35: USA – Mexico
15/08, 20:00: Rusland – Iran
15/08, 22:05: Polen – Cuba
16/08, 01:30: Italien – Canada
16/08, 03:35: Brasilien – Frankrig

Tiderne er dansk tid.

Kvinderne skal ikke i ilden i dag, da de færdigspillede deres grupper i går. Her sikrede Brasilien, Rusland, Korea og Japan sig en kvartfinalebillet fra Gruppe A, mens USA, Holland, Serbien og Kina klarede cuttet fra Gruppe B.

Dermed bliver der ikke mere spilletid til Argentina, Cameroun, Italien og Puerto Ricos kvinder ved dette OL.

Kvartfinalerne i kvindernes turnering ser således ud:
16/08, 15:00: Korea – Holland
16/08, 19:00: Japan – USA
16/08, 23:00: Rusland – Serbien
17/08, 03:15: Brasilien – Kina

Tiderne er dansk tid.

I beachvolley-turneringen står den efter en spilledags pause nu på kvartfinaler på Copacabana. I dag spiller de tilbageværende otte herrehold om at komme videre til semifinalen.

Hos herrerne ser kvartfinalerne således ud:
15/08: Nicolai/Lupo (ITA) vs. Liamin/Barsuk (RUS)
15/08: Semenov/Krasilnikov (RUS) vs. Diaz/Gonzalez (CUB)
15/08: Lucena/Dalhausser (USA) vs. Alison/Bruno Schmidt (BRA)
15/08: Nummerdor/Varenhorst (NED) vs. Brouwer/Meeuwsen (NED)

Kvinderne afgjorde i går deres kvartfinaler og er således nede på fire hold, som stadig er med i kampen om OL-guldet i Rio. Semifinalerne spilles i morgen og ser således ud:

16/08: Larissa/Talita (BRA) vs. Ludwig/Walkenhorst (GER)
16/08: Walsh Jennings/Ross (USA) vs. Agatha/Barbara (BRA)

Del nyhed

LÆS OGSÅ