Går du med en dommer gemt i maven?

Kunne du godt tænke dig at dømme volleyballkampe? Nu har du muligheden med et basisdommer-kursus fra Volleyball Danmark. Basisdommer-kurserne afholdes over to omgange med først en teoretisk og derefter en praktisk del. Første mulighed er den 13. og 27. august i Slagelse, mens anden mulighed er den 29. august og 5. september. Sidste tilmeldingsfrist er…

:


Kunne du godt tænke dig at dømme volleyballkampe? Nu har du muligheden med et basisdommer-kursus fra Volleyball Danmark.

Basisdommer-kurserne afholdes over to omgange med først en teoretisk og derefter en praktisk del.

Første mulighed er den 13. og 27. august i Slagelse, mens anden mulighed er den 29. august og 5. september. Sidste tilmeldingsfrist er 14 dage inden det pågældende kursus.

Kurset er både teoretisk og praktisk, hvor det blandt andet diskuteres, hvad er en god dommer? Du bliver sat grundigt ind i volleyballreglerne og gennemgår forskellige cases. Den teoretiske del af basisdommer-kurset afsluttes med en prøve.

Når du har gennemført basisdommer-kurset, er du blandt andet fortrolig med afvikling af volleyballkamp og de dommertegn, du skal bruge for at dømme.

Dommer-kursuset afholdes den 13., 27. og 29. august samt den 5. september.
Sidste tilmeldingsfrist er 14 dagen inden det pågældende kursus.

Læs mere og tilmeld dig her.

OBS. Dette kursus erstatter de gamle A og B dommer-kurser.

Del nyhed

LÆS OGSÅ