Volley X er for de unge på de unges præmisser

Den nye Facebook gruppe Volley X er for alle ungdomsspillere i landet. Uanset om du dreng eller pige, erfaren eller spritny, spiller på landsholdet eller spiller volley, fordi det er den sjoveste sport, er du velkommen til at melde dig ind i Facebook gruppen. Volley X fokuserer på nyheder, der har interesse for unge, ligesom…

:


Den nye Facebook gruppe Volley X er for alle ungdomsspillere i landet.

Uanset om du dreng eller pige, erfaren eller spritny, spiller på landsholdet eller spiller volley, fordi det er den sjoveste sport, er du velkommen til at melde dig ind i Facebook gruppen.

Volley X fokuserer på nyheder, der har interesse for unge, ligesom man er meget velkomne til at præge gruppen med sine egne historier.

”Vi har længe manglet et sted, hvor alle de mange unge volleyballspillere kunne samles og dele løst og fast fra deres volleyhverdag,” siger Niels Kliim, udviklingsleder for Bredde- og Udvikling i Volleyball Danmark.

”Volley X er selvfølgelig også en mulighed for os at kommunikere med de unge på. Vi vil bestræbe os meget på kun at dele nyheder, der har de unges interesse i Facebook gruppen,” siger han.

Det er en uge siden, at Volley X blev oprettet, og allerede er der over 230 medlemmer.

Meld dig til Volley X på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ